Na maanden van afwezigheid is het op 9 april weer tijd voor Sound Architecture om er een ouderwetse Off_Corso avond van te maken. Tijdens deze More More More editie van het succesvolle LESS = MORE concept zullen Steve Bug en Luciano er, net als vorig jaar, een onvervalst feest van maken. Deze keer worden ze bijgestaan door een liveset van niemand minder dan Guido Schneider.

De laatste tijd is Steve Bug regelmatig in Nederland te bewonderen geweest en het schijnt wel alsof de mensen er maar geen genoeg van krijgen. Hij weet zich iedere keer weer te overtreffen en de groep fans blijft maar groeien, reden genoeg om een mister Pokerflat, die wij een warm hart toedragen, weer in onze line-up te verwerken.

Voor "wistle-man" Luciano geldt hetzelfde. In welke line-up hij ook verwerkt wordt, negen van de tien keer wordt hij als "man of the night" bekroond. Deze levensgenieter zal deze avond weer voor de funky, tropische minimal house zorgen zoals alleen hij dat kan.

Nieuw in de line-up voor LESS = MORE is Guido Schneider . Guido vormt samen met Florian Schirmacher het succesvolle duo Glowing Glisses. De producties die hij gemaakt heeft op Dessous en Pokerflat zijn allemaal even dansbaar en worden in bijna iedere set verwerkt. In 2005 kunnen we een exclusieve track voor het Pokerflat volume four album verwachten, een nieuwe EP en zijn eerste solo album.

Joachim zal deze avond in de grote zaal openen. Ook hij weet zich steeds meer in de picture te draaien op diverse feesten waar hij staat met namen als Troy Pierce en Jacek Sienkiewicz. Voor 2005 belooft er nog een hoop te gebeuren rond deze man en Sound Architecture.

The Lounge
De lounge zal ook deze avond weer voor veel gezelligheid zorgen. De ideale plek om mensen te ontmoeten en een drankje te doen. Of je kan toch een dansje wagen op de klanken van 6ft10, Hilbert en Francesco Pico. 6ft10 kennen de meeste van ons uit het Bootleg DJ Cafe, maar wat sommige niet zullen weten is dat deze man al diverse succesvolle producties op zijn naam heeft staan. Hilbert wordt omschreven als een snowboard/hang-loose/designer dude die ook nog eens meesterlijk kan draaien. Na het beluisteren van zijn demo was Sound Architecture er meteen van overtuigd dat ze deze man uit moesten nodigen. Francesco Pico heeft onlangs zijn Magnitude Recordings gelanceerd. Francesco Pico heeft reeds een rijke historie achter zijn naam staan van optredens, releases en remixes met en door de grote namen van de muziekindustrie.

Location

Off Corso
Kruiskade 22
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.soundarchitecture.nl