Aanstaande vrijdag vindt er voor de tweede maal Riviera plaats, een avond met de warme en Mediterrane sfeer die de residents Brian S en Victor Coral creeren achter de draaitafels.

Brian S begon zijn carrière in 1995, toen draaide hij zijn platen in de iT club in Amsterdam. Brian was toen nog slechts het opwarmertje voor de big guys als dj Jean en Marcello, maar het werd al snel duidelijk dat Brian meer in zijn mars had. Hij werd dus steeds vaker geboekt als hoofdact en dit had groot succes. Brian heeft nu in heel Europa zijn kunsten al kunnen laten horen.
Brain S is een echte persoonlijkheid. Terwijl hij z'n extreem funky en groovy garage tunes laat horen, bouwt hij een geweldige party-atmosfeer op en speelt hij met het publiek. Hij beïnvloedt de partypeople met zijn positive vibrations en natuurlijk met zijn heerlijke platen.!

Victor Coral is resident en organiserend host van Rush. In de loop der jaren is hij uitgegroeid tot een van Nederlands populairstre DJ's. Muziekstijl: Van deephouse tot uplifting. Maar altijd lekker groovy en extreem dansbaar.

Location

Poema
Drieharingstraat 22
Utrecht Centrum, Nederland

Lineup

http://www.poemaproductions.com