Mood Elevator is een gloednieuw initiatief van de party organisatie Mood Engineering en het label Wolfskuil Records uit respectievelijk Utrecht en Nijmegen. Het idee achter Mood Elevator is heel simpel, de titel verraadt het eigenlijk al. De stemming moet flink in de lift komen te zitten door middel van veel lekkere muziekjes. Geen gesmijt met grote namen, geen liflafjes, nee gewoon MUZIEK! En dan wel zo breed en warm mogelijk. Hokjes denken is gelukkig niet meer van deze tijd en daar wordt op deze avond gretig gebruik van gemaakt. Alle DJ's zullen zich van hun eclectische kant laten zien.

Bart Thissen
Bart is een nieuwe naam aan het Nederlandse dance firmament. Hij maakt sinds een jaar fanatiek muziek in zijn studio en dat hij over veel talent in deze discipline bezit blijkt wel uit zijn release ‘Muzik' op Wolfskuil Records. Zonder twijfel is dit een artiest waar we nog veel van gaan horen.

Pitto
Geurt Kersjes a.k.a. Pitto is een van de drijvende krachten achter Mood Engineering en Drift. Als DJ heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend. Sinds kort treedt hij ook live op met eigen werk, waar diverse labels interesse in hebben getoond. One to watch!

Darko Esser
Naast het organiseren van feesten, , vroeger in Simplon tegenwoordig in Doornroosje, is Darko actief als DJ/live performer, producer en labeleigenaar. Er verschenen tot nu toe goed ontvangen platen van zijn hand op Fingers Ltd, Flux Recordings en zijn eigen Wolfskuil Records. Samen met Ger Laning (oprichter Planet Rose) richtte hij het laatstgenoemde label in 2003 op. Het label probeert zich muzikaal gezien zo min mogelijk grenzen op te leggen. Zo vind je op de eerste releases niet alleen techno, maar ook electro, minimal, house, electronica en zelfs broken beat terug. Als DJ gaat Darko hetzelfde te werk, dus verwacht het onverwachte!

Bart Skils
Mr. Traffic zal voor velen geen onbekende meer zijn. Als er iemand het afgelopen jaar doorgestoten is tot de eredivisie van de NL dance scene dan is het Bart Skils wel. Hij heeft nooit voor de veilige weg gekozen met de mede door hem georganiseerde succesvolle concepten Traffic, Voltt en Mono. En daar wordt hij nu terecht voor beloond. In hele land kom je zijn naam op flyers tegen, van kleine feestjes in Woerden tot grote evenementen als Awakenings en Dance Valley. Als producer gaan hij momenteel hoge ogen met een release op het Pure Plastic label van Mark Broom en het buitenland lonkt… Zaterdagavond zal hij zich van zijn meest eclectische kant laten zien!

Location

Poema
Drieharingstraat 22
Utrecht Centrum, Nederland

Lineup

http://www.poemaproductions.com