panama

Location

Panama
Oostelijke handelskade 4
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.panama.nl

Comments

 • Chris

  Chris

  11 January 2005

  Grote kans dat ik hier beland dit weekend!
  Lijkt me een leuk feest!

 • Heinos

  Heinos

  11 January 2005

  Best een leuk feestje dit! Herinner me een set van Dave Angels jaren geleden op Dance Valley in de regen, maar vet dat het was en los dat we gingen! Craig ook cool en Jerome is erg lekker bezig de laatste tijd. Viel spass Chrissie.

 • Chris

  Chris

  15 January 2005

  Op het laatste moment ging het avondje Panama toch gewoon door. Jamie Anderson vierde zijn verjaardag in de Panama en behalve hijzelf zouden ook de Detroit pionier Carl Craig en de Engelsman Dave Angel draaien. Met alle drie een indrukwekkende lijst producties en remixes op hun naam, redenen genoeg om naar de Panama te gaan. En in de andere zaal stond ook nog de live-act van Jerome op het programma.
  We waren pas laat binnen waardoor we helaas Jamie Anderson gemist hebben… Carl Craig draaide en mix van oude detroit en nieuwere producties. Uiteraard kon Night of the Jaguar niet uit zijn set ontbreken, maar ook Roman Fugel's Geht es Noch kwam (tot mijn verbazing) langs.
  Na Carl Craig nam Nicholas 'Dave Angel' Gooden het over om de boel af te sluiten. Hij draaide een vrij stevige set zonder al te veel diepgang maar het was feest in de Panama en het publiek genoot zichtbaar.
  Tussendoor nog even gekeken en geluisterd in de andere zaal waar Jerome de boel ook lekker aan het swingen kreeg.
  In de grote zaal was er helaas ook een MC die zichzelf graag hoorde en soms leek te denken dat ie een grootse rapper was…
  Jammer, maar het mocht de pret niet drukken, het was een leuke avond!
  foto's staan hier.

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  16 January 2005

  Carl Craig viel toch een beetje tegen? Niet al zijn gear was toch aangekomen?

 • Chris

  Chris

  17 January 2005

  Of al zijn gear was meegekomen weet ik niet, hij had wel een laptop staan in ieder geval.
  Ik vind het jammer dat ik Jamie Anderson heb gemist want die wilde ik het liefst horen vrijdag…
  Ik vond de muziek was wel ok… niet meer niet minder, denk dat de muziek aan het begin van de avond mij meer had gelegen, maar feest was het wel!

Comments are closed