acid wars 05-05-2005

De laatste Acid Wars in de oude Effenaar met Miss Djax

Acid Wars zal het begin worden van de afscheidsdriedaagse van de oude Effenaar. Na vier geslaagde Acid Wars edities met o.a. Rob Acid, Acid Junkies en Thomas P. Heckmann is nu de eer aan Miss Djax.

Deze wereldtopper uit Eindhoven is niet alleen een uitstekende DJ maar ook oprichter van het alom geprezen Djax records. Miss Djax schreef met haar Djax-up-beats label over de hele wereld al historie. Haar energieke draaistijl met hoge acid concentratie zorgde in de Effenaar voor een aantal legendarische avonden.
Ze wordt deze avond bijgestaan door Acid Wars DJ’s Man at Arms en Dennis Siemion. Als klapper op de vuurpijl vanavond een legendarische act uit de Djax stal: Random XS. Verwacht live sets boordevol 303 sounds en funky beats. Deze mag je niet missen!!

De Effenaar en Techno zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet alleen de komende Acid Wars maar ook in de Effenaar nieuwbouw zal Techno een belangrijke plaats innemen.

Na het de afscheidsdriedaagse zal de Effenaar haar deuren een paar maanden sluiten om in oktober weer knallend te openen in een compleet nieuw pand.

Location

De Effenaar
Dommelstraat 2
Eindhoven, Nederland

Lineup

http://www.effenaar.nl
http://www.acidwars.com
http://www.djax.nl

Comments

 • Goedie

  Goedie

  22 December 2004

  Neem aan dat het 2005 moet zijn ipv 2004?

 • Goedie

  Goedie

  12 April 2005

  flyer en rest van de info toegevoegd.

Comments are closed