la boheme 31-12-2004

Lloyd & Acardi presenteren een MKwadraat productie in samenwerking met café Diep en café Binnen/Buiten. Een feest dat wordt georganiseerd in het Smits Koffiehuis tegenover Centraal Station, tijdens de aanstaande jaarwisseling. De essentie van het feest is de Bohemiense levenstandaard. De Bohemen worden in associatie gebracht met het Parijs van rond de eeuwwisseling: leven buiten conventies, het omarmen van artisticiteit en levensgenot. La Bohème vertaalt deze waarden naar het heden, door zeven moderne archetypische Bohemen uit te beelden, waar eenieder zich mee kan vereenzelvigen ( zie www.laboheme.org).

La Bohème zal verschillende zalen hebben met verschillende atmosferen en verschillende soorten muziek: club, dance, rock en electro.

De DJ’s worden niet actief gecommuniceerd, omdat het concept en de sfeer de belangrijkste trekkers zijn. De DJ’s die draaien zijn DJ Maestro, DJ Kareem, DJ Stijn, DJ Nuno dos Santos, Sandrien, Carlos Valdés en DJ Cody M. Daarnaast zullen er veel live elementen zijn: acts, clowns, acrobaten, live muziek.

Location

Smits koffiehuis
Stationsplein 10
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.laboheme.org