Traffic logo foto

Time-table:
22.00 - 24.00 - Lauhaus
24.00 - 01.00 - Jacek Sienkiewicz (live)
01:00 - 02:30 - Bart Skils
02.30 - 03.30 - Rue East (live)
03.30 - 05.00 - Steve Bicknell

Location

Melkweg
Lijnbaansgracht 234a
Amsterdam, Nederland

Lineup

www.traffic.cdwww.recognition.plwww.pureplastic.co.ukwww.lost.co.ukwww.bartskils.com

Comments

 • Chris

  Chris

  15 January 2005

  *Time-table toegevoegd*
  Heb er weer zin in!

  De timetable is echt goed! mooie lijn in de avond van lauhaus tot bicknell, dat gecombineerd met de Traffic gezelligheid… :dj::cheers::punk::wave::smoke:

 • Chris

  Chris

  21 January 2005

  ZIN!!!

 • Marique

  Marique

  21 January 2005

  have fun Chrissie! Jammer dat ik de traffic-gezelligheid moet missen vandaag…. :booh:

 • Chris

  Chris

  23 January 2005

  Op de vorige Traffic, tijdens het Amsterdam Dance Event, werd begonnen met een "Classics set" van Ben Sims. Op deze eerste Traffic van 2005 stond "techno als geheel" centraal. In het interview dat Bart Skils laatst met ons had zei hij: "De verwevenheid en breedte van techno moet gewoon blijven bestaan in Nederland anders verliest de minimalsound hier z’n ballen". Dit kwam op Traffic goed naar voren.
  Laurens Lauhaus opende met een sterke minimal set. Jacek Sienkiewicz z'n live-act was wat steviger en ook erg goed. Cool hoe hij begon met zijn remix van de themesong van Scarface. Bart Skils draaide op zijn eigen feestje weer de pannen van het dak! Voor velen als hoogtepunt van de avond draaide hij als link tussen het 'minimale' en het 'stevigere' werk. De sfeer in de melkweg was super zoals het Traffic beaamt en zoals ook op dit filmpje (10,5 Mb) te zien is!
  Hierna nam Rue East het over. Misschien kwam het door de hoge standaard die gedurende de avond was gezet, maar ik vond het wel wat tegenvallen. Gelukkig was er in plaats van het Traffic-café een 'chill-podium' in de hal en stonden er tafeltjes aan de zijkant van de zaal zodat we de beentjes ook even rust konden gunnen. Toen Rue east afsloot met hun 'Birmingham' en Steve Bicknell het overnam voor het laatste anderhalf uur gingen de handen weer met grote regelmaat de lucht in. Bicknell draaide een sterke set met een goede afwisseling tussen on- en offbeat.
  Toen om 5 uur de lichten aangingen en er terecht minuten lang geklapt en gefloten werd dacht ik even terug aan alle voorgaande Traffic feestjes en voegde ik deze met een dikke streep er onder toe aan de indrukwekkende lijst!
  Foto's staan hier.

 • Tjopsticks

  25 January 2005

  koel filmpje Chris :punk:

Comments are closed