TILT

Miss Monica op TILT!

Zaterdag 21 augustus a.s vindt er een nieuwe editie van TILT! plaats op Strandclub WIJ in Scheveningen met als gast dj Miss Monica.

Miss Monica is sinds begin dit jaar bezig met haar comeback tour en is al enkele malen in Den Haag geweest. Het Scheveningse strand heeft ze daarbij nog niet aangedaan, maar daar zal a.s zaterdag verandering in komen.
Vooral bij de oudere garde heeft Monica een goede reputatie. Wie kan zich niet de feesten in de Asta en club Exposure herinneren, waar ze met haar zo kenmerkende sound menige avond memorabel wist te maken. Ook het wat jongere publiek is zeer op haar gesteld, wat resulteert in een overvolle agenda en uitverkochte zalen.

TILT! kenmerkt zich door de intieme sfeer en een wat volwassener publiek. Hierbij staan vooral dj’s centraal, die een begrip zijn in de Nederlandse dance-scene. Zo waren al eerder Dimitri, Marcello en Benny Rodrigues te gast en hoort Miss Monica hier zeker ook thuis.

Naast Miss Monica zal resident-dj Arshad deze avond aan haar zijde staan. Voor Den Haag behoeft deze dj geen verdere uitleg. Naast party-organisator is hij een graag gezien guest dj, die als geen ander weet feestje te bouwen.

Gezien de grote drukte op eerdere feesten wordt er door de organisatie aangeraden om bijtijds aanwezig te zijn, het feest duurt namelijk tot 02.00 uur.

TILT!
Zaterdag 21 augustus
22.00 - 02.00
Miss Monica & Arshad
Strandclub WIJ, Scheveningen
kaarten zijn vanaf 22.00 te koop aan de deur.

Location

Strandclub Wij
Strandweg 1
Scheveningen, Nederland

Lineup

www.ijzersterk.net