free festival almere

Na vier succesvolle edities van Free Festival aan het Weerwater te Almere is het alweer de hoogste tijd om de vijfde editie met trots aan te kondigen. Free Festival is het enige, echte en originele Free Festival.

Free Festival is dankzij haar trouwe bezoekers door de jaren heen uitgegroeid tot een van de meest enerverende en toonaangevende dance-festivals in Nederland. Meer dan 7500 bezoekers weten de weg naar het 100% gratis te bezoeken festival inmiddels te vinden. Het vijf-jarig bestaan van het Free Festival zal dan ook spectaculair worden aangepakt …

Op zondag 18 juli zal de vijfde editie van het geheel gratis Free Festival plaatsvinden. Ook dit jaar zal het Free Festival wederom garant staan voor een hele dag non- stop swingende dance muziek die ten gehore wordt gebracht door diverse nationale top dj’s.

Free Festival viert haar 5th anniversary edition met een wervelende line up!! Ook deze keer wordt de programmering breed getrokken, wat betekent voor elk wat wils…

Net als voorgaande jaren zullen ook nu Bas & Ram van de partij zijn. Zij hebben ondere andere events als Trance Energy, Mysteryland en Sensation onveilig gemaakt met hun beukende beats.

Jochen, de bekende resident dj van de Lexion, zal dit jaar voor het eerst zijn kunsten vertonen op het Free Festival. Dit geldt tevens voor de Haagse DJ The Freak die we kennen van de beruchte Crazyland party’s en the Matrixx.

De internationaal bekende DJ Spider, deze man stond reeds op Extrema, Innercity en Sensation, slaat deze speciale editie van het Free Festival ook niet over en zal zoals we van hem gewend zijn een knallende set neerzetten.

Verder zijn namen als Peran, Stephen J. Kroos, Mike S., DJ José, Randy Katana, El Torro en Doron dit jaar ook vertegenwoordigt op de mainstage van het Free Festival.

De eer om af te sluiten is aan de razend populaire deejay Luna. Deze king of hardstyle zal ongetwijfeld het hele strand op zijn kop zetten.

Het Free Festival zal plaatsvinden op het buitenterrein Atlantisstrand te Almere. Een unieke locatie die van allerlei gemakken en faciliteiten voorzien zal zijn, waaronder free parking, een Chill-out zone, bodypainting, watersporten, zwemmen, eet- en drinkgelegenheden en merchandisestands.

Free Festival wordt georganiseerd door Airpeace FM en mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Almere en JPA.

Location

Atlantisstrand

Almere-stad, Country object (1)

Lineup

http://www.freefestival.nl