Fluid viert feest! Alle Fluid edities van 2004 staan in het teken van het 10-jarige jubileum! De Effenaar en Lady Aïda sloegen in 1994 de handen ineen en sinds die tijd hebben veel grote en kleine internationale gasten hun weg naar het Effenaar podium gevonden. Van Jeff Mills tot DJ Rolando. Maar ook de allereerste live-optredens van Plaid en Ken Ishii behoren tot de historische Fluid momenten.

Vanavond heeft Aïda een zeer speciale gast uitgenodigd. DJ Bone behoort tot de tweede generatie Detroit. Subject Detroit is het label van DJ Bone. In maart verschenen er drie EP's tegelijkertijd. Het produceren komt op de tweede plaats voor DJ Bone, die vooral de nadruk legt op zijn capaciteiten als DJ. Het begon allemaal in de legendarisch Shelter Club in Detroit. DJ Bone's motto: "Ieder individu moet bij zichzelf blijven en zichzelf niet laten overschaduwen door hypes." Zijn mix varieert van Detroit techno met soul, funk en electro invloeden.

De visuals worden verzorgd door de Rotterdamse VJ Y/C , die bekend staat om zijn ruwe graphic schetsen. En last but not least Lady Aïda met een hartverwarmende techno set. Komt allen!

Location

De Effenaar
Dommelstraat 2
Eindhoven, Country object (1)

Lineup

http://www.effenaar.nl