Vanavond één van de grootste namen in de hedendaagse drum 'n bass: Bad Company UK. Sinds het einde van het vorige millennium is dit drietal (voorheen viertal) berucht om zijn techstep klassiekers als "The Nine", "Nitrous", en meer recent "Hornet", "Torpedoes" en "Womb". Met drie albums en talloze singles op hun conto, hoeven we eigenlijk niet veel woorden aan BC UK vuil te maken! D-Bridge, één van de BC leden, zal vanavond laten horen wat hij in zijn mars heeft. Onlangs startte D-Bridge zijn eigen label Exit Records, waarop hij solo materiaal uitbrengt met een diepere sound dan de Bad Company tracks en waar hij experimenteert met invloeden uit o.a. Detroit techno.

MC Rage hebben we al een tijdje niet meer gezien op Red Zone. Na een wereldtour met Goldie en andere Metalheadz coryfeëen is het tijd om deze Pharell lookalike weer terug naar Eindhoven te halen.

Red Zone's residents zijn natuurlijk ook van de partij voor de in- en outro's: Pan, Nymfo en Pressure! Ditmaal bijgestaan door de getalenteerde MC Proskript die vaker met de Red Zone DJ's werkt, maar nog niet eerder een Red Zone avond hostte. Flyerontwerp en decor door Erosie, visuals door het Rotterdamse 113B collectief!

Location

De Effenaar
Dommelstraat 2
Eindhoven, Country object (1)

http://www.effenaar.nl/