TechNoNonsense pakt uit vanavond, en hoe! Vanuit New York zal Side Four live aantreden. Dit duo bestaat uit niemand minder dan Tony Rohr en Dietrich Schoenemann. Voor het eerst hebben zij de handen ineengeslagen en het resultaat is overweldigend. Het duo steekt hun energie in een project waarmee levendigheid en lol terug in de techno moeten komen. Hun muziek bestaat uit tracks reikend van soundscape gefreak tot donker beukende dansvloerkrakers. Beide artiesten zijn o.a. te vinden op alom gerespecteerde labels als Remains, Hidden Agenda, Stamp Series en Weave.

Ook DJ Alex Bau is bekend van zijn producties die hij onder andere op Toneman en Fine Audio heeft uitgebracht. Als de helft van o.a. Basic Implant en Electric Envoy heeft hij een berg aan releases voortgebracht die menig dansvloer heeft laten zweten en vanavond zal eindelijk de Effenaar aan de beurt zijn.

DJ Rick Angel zal vanavond alles uit de kast halen om er samen met deze grootheden een knal-avond van te maken.

VJ Stalker, die eerder deze maand nog met Scapino-Ballet op de planken stond, prepareert de ultieme Matrix (deel1+2+3)-remix.

In de 'Spaced Out' zullen producers King Lo Fi en Leroy Marvin het publiek mee laten grooven, swingen en spacen op hun verfijnde vinyl selectie.

Location

De Effenaar
Dommelstraat 2
Eindhoven, Country object (1)

http://www.effenaar.nl
http://www.zodiakcommune.com
http://www.toneman.de
http://www.d-lux.nl
http://www.dansmachine.nl