Een spectaculair electro event, recht uit het riool van Den Haag! Het Bunker label verzorgt samen met label-sister Crème een avondvullend programma waarin het beste uit hun artiestenstal aan bod komt.

Van Bunker mag gerust gezegd worden dat het Nederland op de electro-kaart heeft gezet. Tot ver over de grenzen is het bekend geraakt met topacts als Legowelt en Orgue Electronique. En laten deze nu beiden live optreden vanavond! Legowelt bouwt zijn muzikale verhaal op uit kleine blokjes, met wervelend resultaat. Beinvloed door artiesten als Kraftwerk, Yazoo, Mantronix, Italo Disco, Chicago House. Maar ook het Detroitse Drexciya en Dopplereffect stonden aan de basis van Legowelts en Orgue Electronique's inspiratiebronnen. Tientallen releases en talloze compilatiedeelnames waren het resultaat.

Crème Organization brengt releases uit van onder andere Bangkok Impact, Legowelt, Orgue Electronique, Luke Eargoggle en vele anderen. DJ TLR bestuurt het electro/disco label Crème en staat bekend om zijn energieke electrosets, die hij onder andere ten gehore bracht op events in Canada, de USA en Japan, maar ook in Nederland bij o.a. de Melkweg en Electronation. Hij brengt een mix van freaky retro italo sounds, diepe cocadisco en twisted electro-funk.

DJ Schmerzlabor maakte deel uit van het illustere Unit Moebius, dat het Noorderslag festival nog lekker shockeerde met hun expliciete en nonconformistische electroset. Samen met TLR verantwoordelijk voor de opzet van Globaldarkness, de organisatie achter Bunker en Crème. Hun thema: your misery is our mission – maak het mee…!

Location

De Effenaar
Dommelstraat 2
Eindhoven, Nederland

Lineup

http://www.effenaar.nl/