Awakenings

Het duurde even maar het resultaat mag er dan ook zijn!
Een bijna volledig zweedse avond is het geworden met deze drumcode special. DJ Shiva maakt haar debuut op Awakenings en zal deze avond openen voor de zweedse posse met haar gefreakte funky en minimal sound.

Jesper Dahlback maakt ook zijn debuut op Awakenings. Deze professional die via zijn producties ook wel bekend staat als LENK zal het tempo langzaam een tandje omhoogschroeven waarna hij zal overgeven aan grootmeester Adam Beyer.
Nog altijd is hij DE favoriet van velen en zeker ook van de gehele Monumental-crew alhier en we verwachten er dan ook weer bijzonder veel van!

Hierna is het tijd voor het derde en laatste debuut: Hardcell & Grindvik live. Ze staan op 2 in de wishlist en iedereen zal wel horen waarom! Cari Lekebusch is na zijn welgemeende excuses (Cari miste het vliegtuig en zodoende zijn optreden op Awakenings Festival) weer in genade aangenomen en hij heeft nog wat goed te maken dus we verwachten er veel van. Cari draait weer behoorlijk stevig de laatste tijd dus hou je hart maar vast!

Henrik B is de 6de en laatste van de Zweedse mannen die zal laten horen wat ie waard is. Op 26-10-01 zette Henrik al een goede set neer op Awakenings en wij weten dat hij sindsdien alleen nog maar beter is geworden.

Al met al een lineup waar we weer trots op kunnen zijn:

22:00 - 23:30 Shiva
23:30 - 01:00 Jesper Dahlback
01:00 - 03:00 Adam Beyer
03:00 - 04:00 Hardcell & Grindvik
04:00 - 05:30 Cari Lekebusch
05:30 - 07:00 Henrik B

Location

NDSM Docklands
Neveritaweg 15
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.awakenings.nl

Comments

 • Heinos

  Heinos

  9 April 2004

  In de nieuwsbrief wordt maar weer eens een gezegd dat ze rekenen op nog harder geluid dit keer, haha laat me niet lachen. Al die mooie beloftes weer! En dan geen garderobe meer maar een lockersysteem, damn minder personeel en dus weer meer winst voor Mr Awakenings! Bleeeeeeeeh….

 • Chris

  Chris

  9 April 2004

  Bah wat ben je negatief! :-(
  Ik geef je groot gelijk dat je niet gaat, en awakenings is niet meer wat het was, blablabla.
  Ondanks dat toch wel heel veel zin in zondag! Wordt sowieso gezellig en wie weet is het geluid deze keer wel goed…
  En trouwens, ik kan niet wachten op de festival line-up! :D

 • Heinos

  Heinos

  10 April 2004

  Negatief of realistisch….. Tis maar hoe je het bekijkt. :r

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  10 April 2004

  ik heb er ook gewoon weer zin in! al een hele week eigenlijk, en ik hoop, ik hoop ik hoop!

 • Michael

  Michael

  11 April 2004

  Yeah ik heb er ook wel weer zin in :D

 • Chris

  Chris

  12 April 2004

  Super! Dit was de editie die de NDSM nodig had! Het kan dus wel vet zijn daar! Wat een avond…

  Binnen bij Shiva. Vooral bezig geweest met 'binnenkomen' en af en toe een aardige plaat gehoord, maar te weinig om er goed over te oordelen.

  Jesper Dahlback had vette platen en maakte een mooi debuut, maar bij Beyer ging het echt los. Al vond ik 'm in het midden ff wat minder, maar dat was een mooi moment voor de altijd gezellige tribune. Vanaf de tribune hoorde ik een zooi vette platen lanskomen en dus het laatste half uur weer staan knallen. Pluim voor Beyer. Veel kritiek op hem geweest en iedereen had hem al veel te vaak gehoord, maar gisteren bewees hij dat hij een Awakenings gevoel kan creëeren als geen ander.
  Hardcell en Grindvik live stonden niet voor niks hoog in de wishlist van velen! Dat ze vette platen maken was al bekend, maar de live show was ook top! Vette diepe bassen en dikke geluiden.
  Cari bewees wederom dat ie terecht in mijn top 5 staat. Toch altijd weer uniek!
  Henrik B was een waardige afsluiter, de NDSM ging nog een keer los en volgens mij was aan het eind iedereen het er wel over eens dat het blijkbaar wel kan in de NDSM en dat het de beste NDSM editie was (of misschien gedeelde eerste plaats met vorig jaar pasen).
  Het vuurwerk was geweldig, leuk dat Greenpeace ons bedankte en de sfeer op het podium vond ik ook top!
  De mannen van Drumcode hadden het zichtbaar naar hun zin!
  Deze editie was de reden dat ik alle andere keren ben blijven gaan, zou zonde zijn als je dit zou missen!
  Awakenings heeft laten zien dat het nog steeds weet hoe je een feestje moet bouwen! Op naar het festival en de nieuwe locatie! &)

Comments are closed