B2S events komt met een nieuw indoor feest. Het leuke is dat het in de Autotron te Rosmalen wordt gehouden. Nou niet de eerste de beste locatie waar je een feestje zou verwachten, maar er is wel genoeg ruimte. Ze hebben de ruimte voor maar liefst 10.000 mensen.

Op zaterdag 8 februari 2003 organiseert b2s events een groots indoor dance evenement in het Autotron van Rosmalen: Hard Bass -Extreme- Het evenement zal om 22.00 uur beginnen en doorgaan tot de volgende ochtend 08.00 uur. Het is het eerste grootschalige dance evenement dat in het Autotron van Rosmalen gehouden word. Dit evenement zal worden gehouden in twee zalen waar de beste en meest vooruitstrevende Hardstyle DJ’s van Europa te vinden zijn. Dit uiterst moderne complex zal ruimte bieden aan een slordige 10.000 Hard Bass liefhebbers. Op de mainstage zal een mix van Duitse, Italiaanse en Nederlandse grootheden staan en in de tweede zaal zullen voornamelijk Nederlandse DJ’s staan, waaronder een aantal grote talenten uit het zuiden van het land die op het punt van doorbreken staan.

b2s events zal alles uit de kast trekken om het zuiden voor het eerst kennis te laten maken met een van de grootste stromingen in de Nederlandse dance scene van dit moment, Hardstyle!
b2s events zal op deze avond gebruik maken van de meest heftige licht, laser en projectiekunsten om samen met een nog nooit eerder vertoonde line up een onvergetelijke sfeer te creëren

Hard Bass -Extreme- is een vervolg op de populaire Hard Bass feesten die al meer dan anderhalf jaar op kleinere locaties als Tropicana te Rotterdam gehouden worden. Hard Bass is een van de eerste Hardstyle feesten die in Nederland georganiseerd zijn en geldt als een van de grondleggers van deze stroming. Afgelopen zomer leverde het door b2s events georganiseerde Decibel outdoor, op recreatiegebied Binnenmaas (Rotterdam) het bewijs. Het uit hardere stijlen bestaande festival trok een slordige 10.000 mensen en de vraag naar Hard Bass feesten bleef maar stijgen. Hard Bass -Extreme- is voor ons als organisatie een logisch vervolg en daarom zijn de verwachtingen voor zaterdag 8 februari 2003 erg hoog.