In een vorig bericht heb je kunnen lezen dat afgelopen zaterdag om iets over 4 Planet Rose voortijdig gestopt werd in verband met het overlijden van een bezoeker.
De angst was dat er drugs betrokken zouden zijn bij het overlijden en dat het gevolgen voor de Doornroosje in Nijmegen zou hebben. Nu blijkt dat de 30-jarige man een slechte gezondheid had en een natuurlijke dood is gestorven.

Hieronder volgt het bericht zoals dat te lezen is op nieuws pagina van Planet Rose.

Op zaterdag 26 oktober j.l., is een bezoeker van de Planet Rose Special op straat vlakbij Doornroosje in elkaar gezakt en later in het ziekenhuis overleden. Hij is 30 jaar geworden. De gebeurtenis heeft zich grotendeels afgespeeld buiten het gezichtsveld van publiek en personeel.

Een portier van Doornroosje is buiten bij de bezoeker gebleven totdat de hulpdiensten (112) het van hem overnamen. Uit onderzoek is gebleken dat de man een natuurlijke dood is gestorven. Volgens een politie woordvoerder had het slachtoffer een zwakke gezondheid die hem uiteindelijk fataal is geworden.

Uit respect voor de overledene, sinds een jaar of 6, 7 een vaste bezoeker van de Planet Rose, hebben wij om zaterdagnacht 4.20 besloten de Planet Rose Special te stoppen. Wij bedanken iedereen die op deze avond aanwezig was voor de ordelijke en nette manier waarop zij met dit tragische incident zijn omgegaan.

Wij als organisatie zijn geschokt en verdrietig. Wij wensen de familie, vrienden en nabestaanden heel veel sterkte toe bij het verwerken van hun verlies.

Aanstaande zaterdag 2 november zal om klokslag 1.30 (half twee 's nachts) 1 minuut stilte in acht worden genomen voor de overledene. Hou daar alvast rekening mee.

Verder zal de gepaste soberheid in acht worden genomen.