Matrixx

Waar gaat dit naartoe? In Nijmegen is de portier van The Matrix doodgeschoten door een klant die er eerder die avond uit was gezet. Een andere portier raakte zwaar gewond.

De politie van Nijmegen heeft zondagmorgen twee aanhoudingen verricht. Zij sluit meer aanhoudingen niet uit. Over de identiteit van de slachtoffers en van de aangehouden personen is nog niets bekend. De politie kon de toedracht, die door een van de eigenaren van de discotheek is geschetst, nog niet bevestigen.

De schietpartij vond omstreeks half zes plaats voor discotheek The Matrixx aan de Wijchenseweg. Een man, die eerder uit de disco was gezet, keerde na ongeveer een uur terug. Toen een van de portiers bij het sluiten van de zaak enkele bezoekers naar buiten liet gaan, schoot de dader hem neer. Deze portier overleed later. Ook wist de schutter door de geopende deur de andere portier te raken.

Comments

  • Goedie

    Goedie

    3 November 2002

    Ik ben laatst ook geweigerd bij een discotheek. Mijn reactie was de spreekwoordelijke middelvinger opsteken en een andere discotheek opzoeken.
    Dat lijkt mij toch genoeg. Waarom moet men altijd gelijk overgaan tot geweld. Het gaat al niet te best met de Nederlandse clubs en dit soort incidenten helpen daar ook niet bij.
    Mijn condeleances gaan uit naar de familie van de portier.
    Nuff said…

  • Chris

    Chris

    4 November 2002

    Tsja, het verhaal is dat het ging om een groep jongeren die binnen meisjes lastig vielen en er daarom uitgezet waren…
    Als meisjes lastig valt, thuis een pistool hebt en die ook nog es gebruikt om een portier neer te schieten ben je gewoon echt gestoord! voorgoed achter slot en grendel dus als het aan mij ligt!

    Ook mijn medeleven gaat uit naar familie en vrienden van de portier…

Comments are closed