Na het negatieve nieuws over de vloer moet er toch ook nog wat positief nieuws over Utrecht en techno vermeldt worden.

Op 1 februari 2003 zal de eerste editie van Symmetric plaatsvinden in Lay Down gelegen aan de Tractieweg in Utrecht. Op dit nieuwe techno-evenement zullen de internationale live acts Justin Berkovi (U.K.) en Basic Implant (DE) naast dj’s Alex Bau (DE) en Ian Void (U.K.) te horen zijn.

De twee Utrechtse organisaties Groovements en Teknation hebben besloten de handen in een te slaan. Gezamenlijk zullen zij technogerelateerde evenementen gaan organiseren voor een breed publiek, onder de naam Symmetric. Internationale artiesten zullen hierbij een belangrijke rol in spelen.

Het nieuwe evenement zal meerdere keren per jaar plaatsvinden. Indrukwekkende line-ups, thematische decoratie, licht en video-shows zullen een lust voor oor en oog zijn.

Groovements, o.a. verantwoordelijk voor feesten als Psychedelic Circus en Return up the Bass en Teknation, bekend van de feesten in de Arena in Utrecht, halen met deze samenwerking grote namen uit technoland naar Utrecht.

Op de eerste editie van Symmetric, 1 februari 2003, zal het Duitse label Toneman centraal staan. Vier artiesten van het Tonemanlabel zullen dan op Nederlandse bodem hun kunsten vertonen. Tevens zal resident dj Repsaj (Groovements), hen daarbij ondersteunen.

Meer informatie over Symmetric is terug te vinden op de flyer. Voorverkoop start op 01-12-02.