Tiesto

Zaterdagmiddag is voor het pand van Radio 538 in Hilversum door een onbekende de DAT-tape met daarop een exclusieve DJ-set van Tiësto ontvreemd. De dader heeft naar alle waarschijnlijkheid geweten dat een koerier de bewuste tape zou komen brengen voor de uitzending van Van Diepens Dance Department op zaterdagavond.

De man heeft bij het hek van Radio 538 staan wachten en aan de koerier gevraagd of hij de set van DJ Tiesto kwam brengen. Onder het valse voorwendsel dat hij de producer van Wessel van Diepen was heeft hij de DAT in ontvangst genomen en is er daarna mee vandoor gegaan.

Het productieteam van Van Diepens Dance Department begon onraad te ruiken toen de set er om vier uur 's middags nog niet was en nam contact op met het koeriersbedrijf. Het bedrijf meldde dat ze zending al afgeleverd was en dat de producer aan wie het gericht was er ook voor had getekend. Eerder deze week is de auto van de bewuste producer opengebroken. Het vermoeden bestaat dat de dader er langer op uit is om de bewuste tape van DJ Tiësto in handen te krijgen. Radio 538 is inmiddels een onderzoek gestart naar het uitlekken van de komst van de koerier en de vreemde man die voor de zending heeft getekend.

Comments

  • Sjaakie

    29 October 2002

    Lekker voor je Thijs!!! :p

  • WouZz

    WouZz

    29 October 2002

    Binnenkort op Groovetrackers: een review van een wel zéér exclusieve set.. &)

    (tja, die postbodes ook van tegenwoordig ;-) )

Comments are closed