Als het aan ID&T ligt hangen er binnenkort achter ieder raam en in alle auto's posters voor de aankondiging van Innercity. Want wie meedoet aan deze "Innercity Kameraden Mensen Republiek Propaganda Campagne" maakt onder andere kans op gratis toegang.

In een in Russische stijl opgebouwd bericht maakt ID&T kenbaar dat je door de poster achter je raam te hangen kans maakt op een “ICMR pakket”. Voor iedere poster die je ophangt kan je zo’n pakket winnen. Het pakket bestaat uit gratis entree en drank en een aantal consumptiebonnen. Bovendien maak je ook nog kans om met jouw verhaal op radio of TV te komen.

De poster zit bijgesloten bij het ID&T magazine en zal ook verkrijgbaar zijn bij Free Record Shop. Mensen die van knutselen en kleuren houden kunnen de poster echter ook zelf maken:

Maar om het nog makkelijker te maken deze poster te bemachtigen en om familie, buren andere burgers en buitenlui ook van deze poster te kunnen voorzien heeft ICMR een printbare versie beschikbaar gesteld. U wordt de mogelijkheid geboden deze poster in 4 delen uit te printen en het door enig fatsoenlijk knip- en plakwerk tot een geheel te maken. De poster is in kleur maar omdat de meeste printers in onze Republiek zwart en wit zijn suggereert de ICMR een middag te besteden om de poster netjes in te kleuren met een rode markeerstift.

Met een auto zal een team van ID&T het hele land doorrijden om de winnaars te bepalen.

Bericht bijgewerkt door WouZz