innercity

Elk jaar krijgt Innercity, het grootste indoor dance-evenement ter wereld, een thema dat aan een beroemde stad wordt opgehangen. Nadat vorig jaar veel bezoekers Tokio herkenden in de Aziatische stad die in de Amsterdam RAI was opgebouwd staat Innercity op 21 december a.s. in het teken van Moskou.

De Innercity People Republic is een verwijzing naar de Sovjet-Unie van de zestiger jaren. De republiek van het volk kende een strak en doeltreffend regime dat onder de strenge en uiterst secure leiding stond van de secretaris-generaal van de Communistische Partij. Politiek en dance hebben echter maar heel weinig met elkaar te maken en zo diep gaat het gedachtegoed waar Innercity haar thema aan heeft opgehangen dus ook niet. Het evenement vertoont slechts in de propaganda vooraf en de decoratie op de avond zelf grote gelijkenissen met het Sovjet-tijdperk.

De 'Innercity People Republic', gevestigd in de Amsterdam RAI en bestuurd door de ID&T partij, zal die nacht 42.500 inwoners tellen. Onder de deskundige begeleiding van de 'Directors of Joy', (DJ) zullen zij zich allemaal verbonden voelen door het muzikale genot dat hen voor even de dagelijkse problemen doet vergeten. Met wereldberoemde DJ's op een podium dat voor elke kameraad goed zichtbaar is als Kevin Saunderson, Tiësto, Sven Väth, Marco V, Dana, Dave Clarke, Umek, DJ Sneak, Harry Choo Choo Romero, Sister Bliss, Sander Kleinenberg, Future Shock en Laidback Luke is de Innercity People Republic' ervan overtuigd dat het haar volksgenoten voor meer dan een jaar aan goede herinneringen zal bieden.

Daar de ID&T partij zich goed bewust is van de verschillende vormen binnen de gelijkheid in muzieksmaak heeft ze ervoor gekozen enkel de meest populaire dancestromingen aan bod te laten komen. Zo is voor het eerst ook de immens populaire nieuwe hardstyle-leer vertegenwoordigd in het partijprogramma. Om haar volksgenoten maximaal plezier te kunnen bieden heeft het partijbestuur tevens kameraad-artiesten uit het Staatscircus ingeschakeld die met strenge discipline en uiterste precisie het volk met hun kunsten zullen vermaken buiten de podia.

De boodschap die de Innercity People Republic uitdraagt zal door de nationale radiozender 3FM worden verspreidt. Ook de partijzender ID&T Radio voldoet aan haar plicht door deze avond opnamen te maken ter meerdere glorie van de republiek.

Het staatsburgerschap van de Innercity People Republic is voor ¤47,50 te verkrijgen bij alle filialen van TicketBox, Free Recordshop en de bekende voorverkoopadressen.