Club XL logo

Nadat er eerst geruchten waren werd later bekend gemaakt dat de voormalige Cubic (daarvoor was het de Markanti) nu over genomen is door XLProductions (bekend van I Love Trance en High Energy) en dat de nieuwe naam XL is!

Het pand is grondig verbouwt en zal 19 en 26 oktober geopend worden!

In deze nieuwe club wordt er gewerkt met regulars in plaats van residents. De "regelmatig draaiende" regulars zullen op de 2e openings avond (26-10) worden voorgesteld aan het publiek. Op de eerste openingsavond (19-10) zal de engelse top dj Scott Bond achter de draaitafels plaats nemen.

De verbouwing betreft oa een nieuwe vloer en de mogelijkheid om van de twee huidige zalen één grote zaal te kunnen maken als de gelegenheid daar om vraagt!
De beste trance, progressive en mainstream DJ's zullen in de nieuwe club geprogrammeerd worden. In de grote zaal zal voornamelijk trance en mainstream worden gedraaid en in de kleinere zaal zal groove en tech-house worden gedraaid.

Het programma voor November is nu in grote lijnen bekend en ziet er ongeveer als volgt uit:

2 november: Armin van Buuren (3 hour set), Spider (3 hour set)

9 november: Dazzle (black hole), Lucien Foort, Misja Helsloot

16 november: Rank 1, Astrid, Mar Y Sol, Brian S

23 november: Jean, Spider, Bas the funky bastard, Marnix

De complete programmering zal in de loop van volgende week zijn terug te vinden op www.xtralarge.nl

De officiële opening zal plaats vinden op 19 oktober met de engelse DJ Scott bond en DJ Spider.

Comments

  • Tygo

    Tygo

    16 October 2002

    Ik hoorde dat markanti een heel relaxte club was.. maareu? cubic en markanti liep dat niet lekker ofzow? of konden ze er veel geld voor vangen ?

  • Chris

    Chris

    16 October 2002

    Ik geloof dat de Markanti failliet is gegaan… Van de Cubic weet ik dat zeker… Hopen dat het met XL wat wordt, want het is een mooie lokatie. Kremlin (vaak in de Cubic) stond goed bekend bij zowel nationale als internationale dj's!

Comments are closed