Hardliner is het nieuwe Hardstyle concept van de organisatie Frequence. Dit evenement wordt vanaf vrijdag 31 januari 2003 iedere laatste vrijdag van de maand georganiseerd in de DansSalon in Eindhoven.

WE ARE BACK!
Op vrijdag 31 januari is het zover, dan vindt de eerste editie van de maandelijks terugkerende hardstyle avond .Hardliner. plaats in de Danssalon in Eindhoven. Hardliner is een initiatief van Pure Events, het bedrijf dat o.a. verantwoordelijk is voor het jaarlijks terugkerende dance event .Frequence.

Tijdens deze eerste editie van Hardliner, staat de avond geheel in het teken van Brabants beste hardstyle jocks. De meest bekende onder hen is Marcel Woods. Hij wordt deze avond vergezeld door dj Zero Gi en de twee broers van Showtek. Dit laatste duo bestaat uit de twee resident dj.s van Hardliner zij worden maandelijks bijgestaan door bekende dj.s en New talent.

De achterliggende gedachte van .Hardliner. is Eindhoven weer op de kaart van het uitgaansleven te zetten. Na de sluiting van club Hollywood in april 2002 is er lange tijd geen geschikte locatie in Eindhoven geweest waar je helemaal los kan gaan op de sound van nu! Hardliner brengt hier dus verandering in.

Toegangskaarten voor Hardliner kosten . 9,- en zijn te koop bij de hier onder vermelde voorverkoop adressen. De minimumleeftijd ligt op 18 jaar en een geldig legitimatiebewijs is verplicht. De DansSalon zit gevestigd op het Stationsplein 4 in Eindhoven en is geopend van 22.00 tot 5.00
uur.

Voorverkoop adressen:
>> De Danssalon :: Stationsplein 4
>> Freaky Records :: Groteberg 1 :: Eindhoven
>> Midtown Records :: Hooghuisstraat 22 :: Eindhoven