Eau Dance Theatre logo

De «O» heeft dit weekend weer heel wat op het programma staan. Op vrijdag boogie wonder nights (Den Haag) en op zaterdag Kinky (Den Haag) en S«O»S (Arnhem). Ook hebben ze nog wat leuks te melden m.b.t. de nummer 1 dj van de wereld.

BOOGIE WONDER NIGHTS (24-01-2003)
De haarlak, wijde pijpen, jumpsuits en knalrode lippenstift mogen weer want op 24 januari organiseert «O» Dance Theatre een nieuwe editie van het razend populaire Boogie Wonder Nights. Ditmaal zullen Edwin Evers en Ricky Romano (bekend van Radio
538) de beste dance classics van de jaren '80 onder de naald leggen. Edwin Evers is al sinds april 2000 te horen met zijn hilarische ochtendshow 'Evers
Staat Op'. Het is inmiddeld één van de populairste programma's op de Nederlandse radio. Begin 2002 werd de compilatie 'Evers Staat Op - Hits '70's & '80's' uitgebracht. Dit werd een gigantisch succes en maakt Edwin Evers en Ricky Romano (Rick Romijn) hét DJ-duo om de eerste editie van Boogie Wonder Nights in 2003 feestelijk in te luiden.

KINKY (25-01-2003)
Black leather, high heels and bondages..that's what KINKY is all about…Zaterdag 25 januari staat «O» Dance Theatre in het teken van 'KINKY'. Spannende acts en de beste DJs zullen zorgen voor een hete avond. In de line-up staan DJs Astrid, Dimitri M., Peter van Leeuwen («O»), José en Barry («O»). Astrid was afgelopen december verantwoordelijk voor de Qontact-theme 'The Spell'. De videoclip is binnenkort op TV te bewonderen en de cd-single voor dit nummer ligt spoedig in de winkel. Dimitri is al lang geen onbekende meer in de uitgaansscene. Al vanaf 1988 (toen begon hij in de RoXY) draait Dimitri overal ter wereld. Zo was hij onder andere te zien bij Chemistry, Lowlands en Dance Valley.
José zal zaterdagnacht zijn 'Uplifiting Energetic Housemuzic with a twist of Groove and Disco'(aldus José) door de boxen van de «O» laten vloeien.
So..be sexy, be excited, be KINKY!

S«O»S Arnhem (25-01-2003)
Don Diablo stond de afgelopen maanden volop in de belangstelling vanwege de release van de nieuwste Impulz-compilatie. Op deze compilatie vind je onder andere Umek, Reeloop en Misja Helsloot. Het nieuwe jaar luidde Don in met een mega-set in Ministry of Sound, Engeland. Op dit evenement waren ook (o.a.) Judge Jules en Groove Armada te zien. Aanstaande
zaterdag zal hardstyle-held Don Diablo 'behind the wheels of steel' staan in «O» Dance Theatre Arnhem.

voor meer info over al deze feesten: http://www.eau.nl

Ook hebben ze nog ander nieuws over Circus of sounds:
CIRCUS OF SOUNDS(22-02-2003)
Op zaterdag 22 februari maakt «O» Dance Theatre Den Haag zich op voor een geweldige special: Circus Of Sounds. «O» Dance Theatre verwelkomt dan met grote trots 'Mister number one DJ of the world' Tiësto! In de line-up staan ook Johan Cyber, Peter van Leeuwen en Barry.

Deze week is de voorverkoop voor Circus of Sounds begonnen. Kaarten à €15,- (ex.fee) zijn verkrijgbaar bij Ticketservice. Aan de deur kosten kaarten €18.50. Members van «O» Dance Theatre hoeven geen kaarten in de voorverkoop te halen, er zijn voor members altijd kaarten beschikbaar aan de deur.