heat 07-04-2007

Een eitje koken doe je door het op te warmen. Dat is precies wat we deze avond met je paasweekend ook gaan doen. We zullen er met een geweldige line up, een strak decor en verassende visuals voor zorgen dat deze avond warmer dan warm, heter dan heet, hotter dan hot of gewoon lekkerder dan lekker is.
Line up: Don Diablo (enfant terrible), Benjamin Bates (just a normal guy) Victor Coral (rock ‘n rave animal) en Barry Barrylas (talent with a mission)

De line up van Heat wordt om tien uur gestart door Barry Barrylas. Deze local timmert momenteel hard aan de weg. Hij wordt steeds meer geboekt. Dit is dan ook de groeiende ster van de avond. Kom vroeg en hij zal je laten horen waarom hij juist het komende talent van deze tijd is.

Om 00:00 uur zal Victor Coral de decks overnemen. Hij heeft in Nederland alle grote clubs en festivals gezien. Victor zijn specialiteit. Minimale rockende electrobeats. Wat? Precies wat hier staat. Hij bouwt zijn sets op van minimal tot electro en terug. Altijd met een vleugje Rock. Deze graag geziene gast op HEAT weet exact wat je wil horen en zal dan ook zorgen voor een perfecte opbouw naar het kookpunt van jou paasweekend.

Don Diablo is om 01:30 aan de beurt. Het is altijd moeilijk weer iets nieuws over deze Dj te melden. Dit terwijl hij een van de meest producerende en draaiende Dj’s van ons land is. Deze musicworkaholic zit nooit stil. Zijn laatste release stand up is op dit moment ook weer een hit. De komende 1,5 uur zal Don je dan ook verwennen met een verassende sound waar zeker vele eigen producties langs zullen komen,

Benjamin Bates zal zijn verrassende stijl vanaf 3:00 laten horen. Hij komt doen waar hij goed in is. Dat is met zijn opzwepende mengeling van techno, electro en disco/club afsluiten. Stilstaan is geen optie meer. Als Benjmin de decks overneemt kan je nog maar 1 ding doen. Dat is gaan tot je er bij neer valt.

Location

The Level
Luthersestraat 9
Arnhem, Nederland

Lineup

http://www.thelevel.nl