welcome to the future 14-04-2007

Welcome to the future heeft helemaal zijn draai gevonden in Studio 80. De afgelopen drie (uitverkochte) edities lieten aan duidelijkheid niets te wensen over: de Amsterdamse underground bruist, zoals die dat in jaren niet gedaan heeft.
Om dat heuglijke feit te vieren presenteert Welcome to the future op zaterdag 14 april in Studio 80 een programma met louter minimal-, house- en techno-acts van eigen bodem. En bovendien de wereldprimeur van een gloednieuwe live-act: Amsterdam 661.
Amsterdam 661 bestaat uit zes van Amsterdams bekendste producers en live-acts - Lauhaus, Julien Chaptal (Le Clic), Boris Werner, Quazar MG, Kabale und Liebe en David Labeij - die de krachten hebben gebundeld in dit bijzondere muzikale samenwerkingsverband. Gewapend met een arsenaal electronische apparatuur en zes aan elkaar gekoppelde laptops zal dit illustere gezelschap een 90-minuten durende live-set verzorgen, waarin de beats en electronische sounds uit zes verschillende bronnen zullen samenvloeien in een unieke muzikale jam.
Naast dit live-spektakel hebben we weer een selectie van de beste dj’s van dit moment.
Sandrien is ongetwijfeld een van de grote talenten van Amsterdam anno 2007. Enfant terrible Boris Werner (een geweldige dj) debuteerde recent overtuigend op het Remote Area-label met de 12-inch ‘Matchmaker’ (een samenwerkingsverband met Lauhaus). Verder verheugen we ons op de sets van Jobez (Welcome to the future resident en deep house-ambassadeur) en Ramchez, een van de troeven van de Lofar-posse.
De tweede zaal van Studio 80 was in de afgelopen drie edities minstens zo gezellig als de mainroom. Hier zwaait Welcome to the future-dj en minimal queen Dorine Dorado de scepter in haar eigen Space Palace, waar ze hoog bezoek ontvangt van niemand minder dan Esther Bravo.
Kom vroeg, want de vorige edities waren al snel uitverkocht.

Location

Studio 80
Rembrandtplein 17
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.studio-80.nl