best of both worlds 27-04-2007

Tijd voor een frisse wind en nieuw initiatief in Rotterdam. De laatste tijd schieten organisaties als paddenstoelen uit de grond. Of dit afbreuk doet aan hun kwaliteit, dat mag jij als partyganger zelf bepalen. Echter een frisse wind en nieuw initiatief kunnen geen kwaad, dus het proberen ervan ook niet.

En dat dacht de organisatie van Best of Both Worlds ook. Wat is er beter dan twee invloeden samen te brengen, samen te laten vloeien en uiteindelijk laten uitgroeien tot één geheel? Praktisch onmogelijk zul je denken. Zo dacht de organisatie van Best of Both Worlds niet. Zij hebben zich enkele maanden op het thema gestort en zo een feest weten samen te stellen die house en techno samenbrengt. Funky, classy, enerverend en knallend, maar bovenal gegarandeerd staand voor een avond lekker los gaan. Let wel, dit alles zal in verschillende zalen gaan plaatsvinden.

Op vrijdag 27 april is het zover. De eerste editie van Best of Both Worlds. De eerste keer dat house en techno de hoofdmoot zullen voeren. En dit alles onder het industriële dak van de Maassilo te Rotterdam. Tijdens deze 1e editie is de organisatie erin geslaagd om 2 wereldberoemde DJ’s te halen die weten wat classy, enerverend, knallend en vooral funky is; namelijk DJ Sneak(US) op house gebied en Technasia (FR) op techno gebied.
Dit aangevuld met de sounds van Roog en de Braziliaanse techno gigant Renato Cohen en je hebt een heerlijk hoofdgerecht.
Deuren zullen voor je open gaan om 23.00u en sluiten rond de gebruikelijke tijd en als het erg gezellig is en het dak gaat eraf, dan gaan ze gewoon nog even door.

Wat kun je dus verwachten?
In de House-zaal zullen de volgende dj’s hun capriolen aan je vertonen:
Carita la Nina b2b DJ Rudichi,
Leroy Styles,
DJ SNEAK (US)
Roog
D-Rashid
MC verzorgd door: MC Gee, Visuals verzorgd door: Urbi et Orbi

In de Techno-zaal zal de line-up bestaan uit:
Paul Hazendonk
DJ Joachim
Rejected (Joris Voorn & Edwin Oosterwaal)
Technasia (DJset Charles Siegling) (FR)
Renato Cohen (BRA)
MC verzorgd door: MC Bionic, Visuals verzorgd door: Dirty Brown Visuals.

Kortom, voor ieder wat wils. Een samenloop van gezelligheid en feest, dus wat wil je als liefhebber nog meer. De naam Best of Both Worlds zegt het in principe al, het beste van twee werelden samenbrengen. Met twee fantastische line-ups in beide zalen kan het in principe niet meer mis gaan. Uiteindelijk ben jij als bezoeker wel degene die het feest maakt. Dus trek je funky sloffen of je kittige hakjes aan en zorg ervoor dat je er de 27e april bij bent!

Location

Maassilo
Maashaven zz 2
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.dmr-events.com