Static 28-01-06

Matt John zal bij velen vraagtekens oproepen maar deze jonge held uit Berlijn wordt op het moment op handen gedragen binnen de mondiale muziekscene. Richie Hawtin noemde hem bijvoorbeeld al het nieuwe talent van 2006 en zijn producties worden dan ook al grijsgedraaid door collega’s als Villalobos, Magda en Luciano. Zijn “Joker family EP” op het Berlijnse label Parlon was al een van de klappers van het afgelopen jaar en zette menig dansvloer in vuur en vlam. Onlangs gebruikte Hawtin nog twee van Matt John’s tracks voor zijn Transitions mix CD en remixte de jonge Duitser Alter Ego’s Gate 23 tot een percussieve monstertrack. Kortom een supertalent die de 11 helemaal zal laten losgaan in een meeslepende live set.

De avond zal zoals altijd begeleidt worden door Bart Skils. Als begeleidend DJ heeft hij ditmaal Makcim uitgenodigd. Makcim, doordeweeks werkzaam voor de platen- distributie NEWS, gooide afgelopen zomer nog hoge ogen toen hij op Lowlands voor Michael Mayer een knallend diepe set weggaf en de hele India tent meekreeg in een gezellig feest.

Kortom weer volop feest op 28 januari in de 11. Op deze avond zal Static ook zijn verlate nieuwjaarsborrel vieren met een hoop gezelligheid en bovenal veel vette muziek.

Location

11
Oosterdokskade 3-5
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.ilove11.nl
http://www.perlon.net
http://www.news.be
http://www.bartskils.com
http://www.staticnights.com

Comments

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  18 January 2006

  ik heb vorige week nog iemand horen zeggen dat Macksim bij de beste DEEJAYS van Nederland hoort, dat zal tezamen met Skils en Matt dus wel een leuk feestje worden.

  Jammer dat ik er niet bij kan zijn zeg… :yahoo: hahaha

 • Chris

  Chris

  20 January 2006

  Ik ben blij dat ik er wel bij ben! ;-):yahoo:

 • bOb

  bOb

  20 January 2006

  hmm wilde vandaag kaartje halen, is er geen voorverkoop ?:(

Comments are closed