Billy Nasty is een van de grootste technohelden die onze wereld rijk is. William Nastri, zoals zijn echte naam luidt, draait al zijn halve leven aan de top van de technoscene en nog weet hij van geen ophouden. Billy Nasty en Club Stalker hebben een speciale band, en daarom is het wederom een grote eer dat hij aankomende vrijdag 11 november naar Club Stalker komt, om daar het dak eraf te draaien met een exclusieve set van 4 uur.

Billy Nasty heeft op de meest gerenommeerde festivals van de wereld gedraaid, als hoofdact of als afsluiter op de mainstages. Hij heeft zijn eigen platenlabels waarop hijzelf en andere artiesten hun muziek uitbrengen, namelijk Tortured (techno) en Electrix (electro, alternative), die zeer geliefd zijn bij andere grootheden als Laurent Garnier en Dave Clarke. Naast deze grootse prestaties is hij ook nog eens vader van 2 dochters, wat een unicum is in de dj-wereld.

Het is al de de 3de keer dat Billy Nasty in Club Stalker komt draaien, wat op zich een bijzonderheid mag heten. Heel technominnend Haarlem e.o. loopt warm voor deze man. En elke keer staat de Stalker compleet op zijn kop, want Billy Nasty-op-dreef betekent dat de geweldigste, snoeiharde en meest vette technoplaten je om de oren vliegen.

Maaaarrr… aankomende vrijdag zal Billy Nasty een meer alternatieve set draaien. Want wat voor velen niet bekend is, is dat hij eigenlijk een groot electro – en hiphopliefhebber is. Zijn electro-tech platen zijn uniek en de manier waarop hij ze mixt nog unieker, dus dat moet je een keer gehoord hebben. Je kunt dus een supervette mix van deep minimal tot aan heftige electro verwachten, met felle breaks hier en daar wat hiphopinvloeden, en tot slot zal hij uiteraard ook techno draaien voor zijn fans.

Location

Club Stalker
Kromme Elleboogsteeg 20
Haarlem, Nederland

Lineup

http://www.clubstalker.nl