Absolutely Stereo

Aanstaande zaterdag 22 oktober is het zover: de tweede editie van Absolutely Stereo in Off Corso Rotterdam! Vorige maand ging Absolutely Stereo met een gigantische big bang van start. Fantastische dj sets, een grandioze sfeer, zeer spectaculaire visuals, de opzwepende vocalen van Miss Bunty en een uitverkocht huis. Een beter begin had Absolutely Stereo zich niet kunnen wensen!

Zaterdag zal de avond geopend worden door DJ Natarcia. Al sinds het begin van haar carrière in 1990 staat zij bekend als één van de beste vrouwelijke dj’s. Naast haar optredens in legendarische clubs als de RoXY en Havana was zij in de jaren negentig één van de eerste Nederlandse dj’s die ook vaak voor gigs in het buitenland geboekt werd. De afgelopen jaren kon je Natarcia maandelijks in Rotterdam horen in onder andere Las Palmas en de Gay Palace.

Main act van de avond is natuurlijk Miss Monica! Haar grote en trouwe aanhang zal ze weer urenlang voorzien van de sound waar ze bekend mee is geworden: partymusic the Monica way! Na een geslaagde test tijdens de septembereditie van Absolutely Stereo zal Monica ook ditmaal weer gaan mixen met het nieuwe Numark 5000FX mengpaneel. Deze mixer heeft een superieure kwaliteit (wat het zaalgeluid zeer ten goede komt) en het uitgebreide effectenkanaal geeft de dj’s de kans de platen nog leuker te maken dan ze al zijn.

In de lounge van Off Corso zal DJ Viccc zorgen voor relaxte, vrolijke, toegankelijke en dansbare loungemuziek.

Location

Off Corso
Kruiskade 22
Rotterdam, Nederland

Lineup

www.djmissmonica.nl