Melon

Op zaterdag 13 augustus gaan we verder met het 2de deel van het Ratio weekend met een dj set van de uit Berlijn afkomstige Soundhack. Deze man heeft een paar classic underground goodies op zijn naam staan en vormt samen met Errorsmith Smith-n-Hack, die vorig jaar de Villalobos hit Easy Lee remixten en het tot een hoogtepunt brachten. Zijn overgeproduceerde pompende disco cuts worden op zijn eigen labels, Soundhack en Soundstream, door het befaamde Hardwax wereldwijd verspreid en gewaardeerd. Na de classic Soundstream uit 99 is nu het lang verwachte tweede deel verschenen. Freakin is wederom een vertrouwd Berlijns groove wapen en is niet bedoeld om thuis te draaien, een absolute dancefloor killer!
Soundhack zal op deze avond vergezeld worden door local hero Aardvarck aka Mike Kivits. Aardvarck is één van de vele gerespecteerde artiesten op de Amsterdamse labels Delsin en Rushhour. Na vier 12inches met melodieuze, Detroit verwarmde broken beats, bracht hij in 2002 als eerste artiest een album op Delsin uit genaamd Find the Cow. Geïnspireerd door mensen als Black Dog en Carl Craig bewees hij met dit album een volwaardige techno producer te zijn. Na zijn succesvolle Cultcopy reeks, is zijn laatste single Just washed that pig een regelrechte underground clubhit geworden.
Onmisbaar op deze avond is San Proper. San Proper is één van de geheimen die de stad Amsterdam behoort te hebben. Geroemd en berucht om zijn muzikale smaak en sets, organiseert hij onder andere de bekende Black Disco Bust en Choque avonden.

Location

Studio 80
Rembrandtplein 17
Amsterdam, Nederland

Lineup