Op donderdag 7 juli a.s. zal DJ Brian S. draaien op de Nightgallery Afterparty van Apart media in Nachttheater Sugar Factory te Amsterdam.

Brian S. is wat we noemen Een Persoonlijkheid. Tijdens het draaien van
zijn extreme funky en groovy garage tunes zorgt hij voor een geweldige
party sfeer door interactiviteit met de crowd, doordat hij zijn publiek goed
aanvoelt en ze bespeelt met zijn charisma en positieve vibes

Brians S. is op dit moment resident DJ van RUSH (Raw Urban Sexy House) van Chemistry. Je hebt hem al zijn ding zien doen in Roxy en op evenementen zoals The 100 Hourse House Marathon in Utrecht, MTC Rotterdam. Daarnaast hoor je zijn beats op fashionshows en exclusieve boot- en strand parties. Ook internationaal laat hij zijn swingende en opzwepende tunes horen, zoals in CafĂ© d’Anvers in Antwerpem, Palace en Follies Pigalle in Parijs. Door de positieve energie die hij terugkrijgt van het publiek blijft Brian S. zijn horizon verbreden en altijd naar de ultieme vibe opzoek tussen stage en dansvloer.
Dit belooft wat voor de Nightgallery Afterparty. in The Sugar Factory op 7 juli a.s.. The Nightgallery wordt deze maand gehost door Apart media. Apart media is een creatieve groep mensen die kunst in al haar vormen promoot. Voor de nachtgalerie in de Sugar Factory, die de hele maand juli te zien is, zal werk te zien zijn van Barbara van Ittersum, Juice, Spinsekt en Freek van Haagen.

Brian S. draait samen met DJ Lazy J van Apart media op de Nightgallery Afterparty en laten kunst en muziek naadloos ik elkaar overlopen.

Location

Sugar Factory
Lijnbaansgracht 238
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.sugarfactory.nl
http://www.apartmedia.nl
http://www.artfreaks.net