Op Eigen Risico Betreden:
4 jonge en wilde organisaties uit alle hoeken van het nachtleven gaan samen los op een avond vol compromisloos electronisch geweld met warme diepgang. Full Spectrum, LFTFLD, eRRorKREW en ROF: niet geschikt voor bange mensen!

Full Spectrum
'Full Spectrum biedt Utrechter andere kijk op dance' (Utrechts Nieuwsblad 7-10-04). En niet alleen Utrecht: 3FM Radio heeft vele feesten van Full Spectrum live uitgezonden en nog geen jaar na oprichting zullen na Amsterdam en Nijmegen binnenkort Den Haag, Rotterdam, Leiden en Haarlem kennis maken met de verfrissende Full Spectrum kijk op electronische muziek.

LFTFLD
Het LFTFLD Collectief brengt Amsterdamse Nachtcultuur letterlijk en figuurlijk in beeld middels LFTFLD Magazine, LFTFLD TV (iedere laatste
woensdag v/d maand 23:00 uur op Salto/A1 en als party-organisatie op hun
diverse LFTFLD feesten. Meer info: www.lftfld.com.

eRRorKREW
De vanuit Amsterdam opererende eRRorKREW richt zich, vooral op warme/experimentele elektronische muziek zoals; acoustic electronix, experimental breaks, minimal techno en electro. De website (www.errorkrew.nl) biedt plaats voor; geluidsopnames van optredens, uitzenden van webradio, foto’s van feesten en nieuwe releases en tips. Door al deze activiteiten probeert de eRRorKREW een platform te creĆ«ren voor liefhebbers van electronische audio- en videokunst.

ROF
ROF is een jonge organisatie die staat voor pure electro, varierend van oldschool, naar Miami Bass tot aan Detroit Electro/Ghettobass. Na een succesvol feest onder de naam LAUW met Alden Tyrell en Serge en The Getto Chronicles met dj Godfather, beiden in Pakhuis WIlhelmina hebben zij besloten om onder de naam ROF verder te gaan, de naam ROF staat voor serieus, dreigend en niet mee te fokken. In juli staat de eerste ROF avond geplanned, eerst draait resident en organisator Brutuzz op LOSLOPEND WILD een setje met roffe electro. Echte roffnecks weten!

Location

De Kring
Kleine Gartmanplantsoen 7-9
Amsterdam, Nederland

http://www.fullspectrum.nl
http://www.lftfld.com
http://www.errorkrew.nl
http://www.kring.nl