absolutely fresh 04-02-2005

Zoals inmiddels wel bekend is, zorgt Absolutely Fresh zonder uitzondering voor een denderende line-up.
Nu de perfecte locatie in Enschede gevonden is, lijkt het ons dan ook eens tijd om terug te kijken naar alle hoogtepunten, die wij en onze bezoekers de afgelopen vier Fresh feesten ervaren hebben. Lachende, stralende en dansende mensen die niet konden geloven dat Enschede ook die intieme sfeer kon brengen, geven ons een goed gevoel. Maar dj’s die breeduit lachend achter de draaitafels staan, ons vertellen dat ze Enschede zagen als een stad zonder kleur, maar absoluut versteld stonden van het tegendeel, zorgden ook minstens voor de motivatie om hiermee door te gaan.

Zoals clubliefhebbers in Enschede en omstreken natuurlijk al gemerkt hebben zit onze stad in de lift. Andere organisaties zijn ingestapt en brengen nu ook grote dj’s naar het oosten. Een ontwikkeling die wij als Absolutely Fresh ontzettend positief ervaren en zoveel mogelijk willen ondersteunen. Vele mensen zien ons feest toch als icoon van Enschede, het begin van alles wat er zich nu afspeelt. Juist om die positieve ontwikkeling meer elan te geven presenteren wij als Fresh twee van Nederlands grootste iconen in de clubwereld welteverstaan DJ Marcello en Erick E.

Marcello behoeft natuurlijk geen introductie. Sinds zijn residency in Club iT en het organiseren van Chemistry heeft hij eigenlijk alles bereikt dat een dj kan bereiken.
Marcello was één keer eerder te gast in Enschede, dat was tevens de aller eerste editie van Absolutely Fresh. Zijn optreden was zeer succesvol en meteen na dat feest werd besloten dat er een dag zou komen dat Marcello wederom zou draaien op Fresh, die dag is nu dus bepaald.

Erick E is natuurlijk ook iedereen wel bekend. Groot geworden door zijn residency in de befaamde "Roxy" en eigenlijk iemand die alles kan met zowel vinyl als wel cd’s. Erick E is op dit moment waarschijnlijk de club-dj met de meest volle agenda maar toch heeft hij plaats weten te maken voor een avondje Enschede. Iets waar wij als organisatie toch trots op mogen zijn.

De avond zal zoals gebruikelijk worden geopend door Robert Feelgood, de visuals worden wederom verzorgd door VJ MacMotion en onze host voor de avond is Sherlock.
De kaartverkoop is reeds begonnen op de bekende voorverkoop punten. Aangeraden word snel kaarten te halen vanwege de beperking van het aantal kaarten en
het feit dat Fresh de laatste edities uitverkocht was.

Location

Club Elit
Knibbelburgsteeg 3
Enschede, Nederland

Lineup

http://www.absolutelyfresh.nl