nye 2005 chemistry 31-12-2004

This NYE Moulin Rouge meets A Clockwork Orange

New Year’s Eve: Hét moment waarop we dit bewogen jaar gaan afsluiten en 2005 verwelkomen. Voor deze bijzondere gelegenheid wordt de Marcanti Kingdom Amsterdam omgebouwd voor een wel heel bijzonder oud en nieuw feest. NYE 2005, Moulin Rouge meets A Clockwork Orange. Feestorganisaties Chemistry en De Club (Om De Haverklap Produkties) pakken uit met een avond die compleet los staat van de alledaagse realiteit. De club omgetoverd tot een zwoele dansclub. Warm, broeierig en Boheems. Laat je verleiden en zet de toon voor een geweldig nieuw jaar!

NYE 2005 is het oud & nieuw feest voor romantici, dromers, liefhebbers van sexy dance muziek en voor mensen die echt knallend het nieuwe jaar in willen. Muzikaal laat de avond zich het best omschrijven als oude hits versus sexy house met een fijne scheut electronica. Daarvoor zijn de beste house dj’s van het land – Brian S, Erick E, Roog, Victor Coral, Marcello, D-Rashid ft. Andrei Russo, Marcel, Marysol en Onno – uitgenodigd om samen te gaan draaien met de nieuwe ster van de vaderlandse urban scene Real el Canario en electro housers Terry Toner en Herr Arter.

Voor de mensen die helemaal in de avond op willen gaan hebben we een kleding advies: Moulin Rouge Clockwork Orange. Extravagant, royaal, romantisch, gentleman, lady, over de top met een twist. Om 21:00 zal het feest beginnen en zal naar het 0-uur toegewerkt worden. Daarna zal er met knallende kurken verder gefeest worden tot in de diepe late uurtjes!

Location

Kingdom
Jan van Galenstraat 6-10
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.chemistry.nl
http://www.omdehaverklap.nl
http://www.kingdomvenue.com
http://www.chemistry.nl