I AMsterdam is niet alleen de nieuwe slogan waarmee onze hoofdstad zich wil opstoten in de vaart der volkeren; het is ook de naam van Amsterdams nieuwste clubavond. De tweede editie gaat van start met twee internationale topnamen. Te gast zijn Danny Howells en Smoking Jo'.

Al jaren is Danny Howells een naam die vele dansharten sneller laat kloppen. Hij heeft naam gemaakt als progressive dj maar is te vooruitstrevend om in een stijl te blijven hangen. De Engelse Howells werd in Nederland ontdekt door Mick boskamp die sindsdien een van z'n trouwste supporters is. Vorig jaar bereikte Danny de 12e plek in de DJ Mag top 100, de lijst waarvoor de stemming inmiddels weer is geopend.

Naast Howells is de bevallige Smoking Jo' te gast tijdens I AMsterdam. De knappe dj staat bekend als buitengewoon eigenzinnig. De keer dat ze tussen d'r houseset door een plaatje van Michael Jackson opzette, kwam haar bijna op ontslag van de clubpromotor te staan. Wat alleen werd voorkomen doordat het publiek volledig uit z'n dak ging. Inmiddels draaide ze voor Cream, Pacha, The Ministry of Sound en Renaissance. Naast Danny Howells en Smoking Jo' draait Panama resident Jonas Braun.

Je vindt het allemaal en meer in Panama Nightclub.

Danny Howells (UK), Smokin' Jo (UK), Jonas Braun

Location

Panama
Oostelijke handelskade 4
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.panama.nl