Dat drum 'n bass anno 2004 niet louter meer een Britse aangelegenheid is, bewezen DJ's als Marky en XRS al. Dat er tegenwoordig ook in het voormalige Oostblok volop wordt meegedaan in het circuit is wellicht voor velen iets nieuws! Vanavond presenteert Red Zone: Tactile. Een DJ-end en producerend collectief uit Boedapest bestaande uit Chris.SU, SKC, Longman, Bratwa & Safair. Begonnen als solo artiesten werden ze enkele jaren geleden al opgepikt door grote Engelse labels als Dsci4 en Commercial Suicide (Klute). Omdat er zoveel co-producties werden gedaan, hebben de heren hun krachten gebundeld in Tactile. Vanavond laten Chris.SU, SKC en Longman horen hoe goed en divers hun muziek is.

Meer crew-gebeuren in het café. De in heel Eindhoven beroemde Shoarma Crew komt met 3 DJ's, een tentoonstelling en een gelimiteerd aantal verkrijgbare t-shirts(!). Mis dit niet!

Natuurlijk zorgen de Red Zone leden voor het sfeerbeheer. Flyerwerk en decor van Erosie. Visuals door het Rotterdamse 113b collectief.

Location

De Effenaar
Dommelstraat 2
Eindhoven, Nederland

http://www.redzoneheadquarters.com
http://www.effenaar.nl