Free OutdoorZone 05-06-2004

The no. 1 free dance event of Holland

Op 5 juni zal de 3de editie van de Free OutdoorZone plaatsvinden op het zonnige Wolderwijd Strand te Zeewolde. Dit jaar kunnen we een uur langer doorgaan, dus dat betekent 14 uur non stop house music!

De Free OutdoorZone vond voor het eerst plaats in 2001. Toen stonden dj’s als Michel de Hey, Erick-E en Vortex geprogrammeerd. Het bleek een doorslaand succes te zijn. Het kon natuurlijk niet uitblijven dat er een 2de editie van dit gratis te bezoeken festival zou plaatsvinden. Ook dit werd vorig jaar een groot succes. Meer dan 6000 bezoekers konden genieten van de muziek die werd gepresenteerd door Laidback Luke, Remy, Don Diablo, Erick-E, Micha-B en vele anderen.

Bij deze editie wordt er nog groter uitgepakt. De soundsystem en light visuals zijn enorm vergroot en er zal meer aandacht besteed worden aan de decoratie. Tevens is er een programmering om je vingers bij af te likken.

Artiesten als: Don Diablo, Benny Rodrigues, Montana, Erick-E, Victor Coral, Ernesto vs. Bastian (live), Bjorn Know-how, Defiant, Lesz, Dazo vs. Dennis en MC/Singer Zoë Xenia zullen dit 14 uur durig dansspektakel tot een geweldig evenement maken!

Location

Wolderwijd Strand

Zeewolde, Nederland

Lineup

De Free OutdoorZone moet gezien worden als een “gratis” evenement. Toch worden er bij de entree 2 euro kosten gevraagd. We zien deze kosten als “service” kosten. Je moet deze kosten zien als een extraatje aan de organisatie om het festival zo compleet mogelijk te maken. Wat krijgt de bezoeker hiervoor terug? Nou….. gratis parkeren op het evenementen parkeer terrein, gratis gebruik van de toiletten, gunstige horecaprijzen en natuurlijk een gigantische heerlijke dag met super lekkere muziek door de beste artiesten van het moment.

http://www.freeoutdoorzone.nl