Iedere maand weet de DJ Club weer een goed feest neer te zetten in de Haarlemse Lichtfabriek. Vele vaderlandse dj-toppers zijn al aan bod gekomen. Na de april editie met Sister Bliss, deze keer opkomend Nederlands talent. De dj’s die zullen komen draaien zijn Don Diablo en Matthew Dekay.

Don Diablo is al jaren bezig maar was voorheen vooral bekend in het buitenland. Door zijn vele producties en remixes maakte hij snel naam in het buitenland. Don Diablo heeft dan ook al over de hele wereld gedraaid en is vaste gast bij veel Engelse top clubs. Don draait tegenwoordig upliftende progressive en vermengt dit met het steeds populairder wordende electro-punk. Electro-punk, een soort agressieve, trance-electro, moet de stroming van deze zomer worden zoals gezegd op de Miamy Winter Music Conference. Met het uitbrengen van een album deze maand is de ster van Don Diablo rijzende. Zijn nieuwe single ‘Useless’ staat op dit moment in de Mega Top 100. Met nog optredens op festivals en een aantal zeer grote feesten, is het optreden van Don Diablo op de DJ Club een van de eerste van zijn tour naar aanleiding van de release van zijn nieuwe album.

Naast Don Diablo zal Haarlemmer Matthew Dekay komen draaien. Niet alleen draaien want Matthew Dekay treedt tegenwoordig ook live op met een band. Het zal dus én een live-optreden worden én een dj-set. Het live-optreden met de Matthew Dekay Band is het eerste live-optreden van de band in Haarlem. Het draaien en programmeren van zijn apparatuur van Matthew in combinatie met een live-band is een unieke gebeurtenis waar de energie van af spat. Het publiek kan een spetterend optreden verwachten!

Matthew Dekay is ook zo’n opkomend talent met al aardig wat bekendheid in het buitenland. Matthew produceert al jaren tracks die erg gewaardeerd worden door grote namen als Sasha, John Digweed, DeepDish en Sander Kleinenberg. Door het unieke geluid in zijn producties vinden sommigen hem zelfs de beste producer die Nederland rijk is. Matthew Dekay draait vooral progressive maar schuwt andere stijlen zeker niet.

Het Oliehuis zal deze keer weer gehost worden door de dj’s en muzikanten van AMS onder de naam Back To The Future. Met een fusion van groovy house van nu en toen door o.a Lady Ace en een telkens wisselden bezetting als DJ Jörgenson, Local Hero (sax) en Marlon Brand O (zang).

De DJ Club is een maandelijks evenement in de Haarlemse Lichtfabriek. Door iedere maand weer een goed feest neer te zetten met tot nog toe steeds verschillende nationale en internationale dj’s is het uitgegroeid tot een geliefd evenement in Haarlem. De DJ Club probeert altijd vooruitstrevend te zijn in het boeken van artiesten. Kwaliteit staat bij de DJ Club hoog in het vaandel. Met het aantrekken van Don Diablo en Matthew Dekay, twee Nederlandse talenten, toont zich dat ook. Door de vrolijke en open, clubby sfeer op de avonden waren alle edities een groot succes. Om teleurstellingen te voorkomen wordt iedereen dan ook aangeraden op tijd kaarten te kopen.

Location

De Lichtfabriek
Minckelersweg 2
Haarlem, Nederland

Lineup

http://www.djclub.nl