technopolis

Techno leeft weer in Haarlem! De tweewekelijkse techno avond Technopolis krijgt namelijk steeds meer aanhangers. Na een geslaagde avond met de Zweedse topper Joel Mull is het 9 april tijd voor een aantal stevige Nederlandse techno DJ’s: Support your local Techno!

Ten eerste Xanno Gallois, die op de afgelopen editie van Teqnology al liet horen waar hij voor staat, en binnenkort op In Qontrol zich nogmaals zal gaan bewijzen. Ook op Dutchtechno, TechnoRumba en Simply Sota heeft hij zijn publiek reeds plat gedraaid.

Daarnaast is Greg Martini uitgenodigd. Op vele Haarlemse evenementen, zoals Technovision in het Patronaat en Eye on the Future in de Lichtfabriek heeft hij al gedraaid. Maar ook landelijk wordt hij steeds vaker geboekt. Vooral zijn erg geslaagde set naast Surgeon op Rockit in de Winkel van Sinkel heeft veel goed gedaan.

Steve Kenzo, een veelbelovend talent, wil altijd het maximale halen uit zijn set. Dit doet hij door veelvuldig gebruik van verschillende effecten. Hij is dan ook erg geinspireerd door Dave Clarke. Verder is hij van plan zijn eigen label op te richten. Houd deze upcoming DJ in de gaten!

Als last, but not least: Michael van Lierop. Reeds verschillende malen gedraaid op Technopolis, voor een steeds enthousiaster publiek. Hij is bekend van zijn electro sets, maar speciaal voor vanavond zal hij zijn beste techno platen meenemen!

18+ bring ID | no sportswear

Location

Delirium
Smedestraat 31
Haarlem, Nederland

Lineup

http://www.haarlemfridays.com