Beste feesters! Wat doe je op koninginnennacht? Vroeger gingen we naar Amsterdam om lekker uit ons dak te gaan. In Amsterdam kon alles en mocht alles maar dat is verleden tijd! Door alle nieuwe wetten en regels (kan alles maar mag niks).
Bij deze het idee om het niet ver te zoeken,maar lekker dichtbij en met name de Mondial die we op deze avond om dopen tot Voodoo Club!!!
Wat dit thema inhoud moet je dan zelf ondervinden, we hebben al wat feesten achter de rug, maar dit word weer een hele uitdaging voor ons om Amsterdam naar Limburg te brengen.
met DJs zoals Jene Farris (Detroit USA), Michel de Hey en Marcella zijn we niet alleen trots,maar zetten we een enorme spektakel eromheen en dat begint buiten al.
Een speciaal deco team dat uit frankrijk komt om de Mondial een ander jasje te geven.
3 verschillende areas met tal van DJs uit alle streken, die ons die avond zullen begeleiden naar een queensnight zoals het vroeger ging.
Dit evenement word door Non-x-posed en Crazy Feelings neer gezet.
Crazy Feelings is een jonge organisatie die in een korte tijd heel veel te beloven heeft.
Na veel overleg en goede samenwerking is het ons dan ook gelukt om dit evenement neer te zetten. Dus mensen rust goed uit na Manga en tot ziens op queensnight. N-X-P CRAZY FEELINGS

Location

Mondial
Middelweg 12
Beek, Nederland

Lineup

http://www.non-x-posed.com