Dit gaat een avond worden waar iedereen opgewacht heeft. Op een van de beste avonden van het jaar, hoe kan het ook anders dan op de nacht dat ons landje de verjaardag van de Koningin viert. Heeft XL samen met Armada Music op donderdag 29 april een hele speciale avond georganiseerd. Op deze avond zal tevens de Grand Opening zijn van een Xtra Area, genoemd de Warehouse Room waar nog zo’n 2000 man in kunnen. Een avond waar internationale en nationale top dj’s samen de avond zullen zege vieren op deze Xtra Special Queensnight.

3 grandiose zalen zullen tot in de puntjes verzorgt worden met spectaculaire decoratie en zal er flink worden uitgepakt met Xtra lasers, geluid, visuals en licht van de hoogste kwaliteit. Ook heeft het entertainmentteam een geweldig en origineel act in mekaar gezet om het hele feest compleet te maken. Zij zullen zich door de volledige tent gaan verplaatsen om de sfeer nog meer te doen opleven.

De Main Room 1 zal gehost worden door de nu al legendarische Armada label. In deze zaal zal Armin van Buuren zoals jullie weten, een paar top dj/ producers van zijn label uitnodigen om er een geweldige avond van te maken. Voor deze avond heeft hij Perry O’neil, de Nederlandse jonge, succesvolle producer/ dj en de stijgende ster bij Armada, Markus Schulz, internationaal gezien één van de snelst gezien stijgende mannen van het afgelopen jaar, en M.I.K.E. Push, de wereldbekende Belg, gevraagd om hem bij te staan in deze muzikale bekoring.

De Warehouse Room 2 zal gehost worden door Xtra Large. Voor deze avond heeft XL een uitzonderlijk bekende dj te gast. Van de “Judgement Sundays” bekende dj Judge Jules zal deze avond de eregast zijn voor deze Grand Opening van de nieuwe zaal. Samen met de XL resident Spider zullen zij hun unieke sounds tot ieders vermaak uitbrengen tot één harmonie. Uiteraard doen zij dit niet alleen. Eddie Haliwell, deze bekende engelse dj stond vorig jaar op nummer 20 in de dj Mag top 100 en is bekend om zijn technische draaikunsten, de favoriete Xtra Large dj The Freak en XL’s nieuwe aanwinst Maron zullen zich gaan uiten tot een evenwichtig geheel.

Als laatste zal de Lovers Lounge Room 3 omgetoverd worden in een groovy, club zaal. Daar zal zoals je anders gewent bent, niet even kunnen bij komen van de heerlijke sounds uit de andere zalen. In deze Room zullen Melvin Warning, Ferry Nice en Daviraz een unieke, heerlijke en ritmische djset gaan neerzetten, waar je zeker je voeten niet van de vloer kunt houden.

Main Room 1
Armin van Buuren
Markus Schulz
M.I.K.E. Push
Perry O’Neil

Warehouse Room 2
Judge Jules
Spider
Eddie Haliwell
The Freak
Maron

Lovers Lounge Room 3
Melvin Warning
Ferry Nice
Daviraz

Location

Kingdom
Jan van Galenstraat 6-10
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.xtralarge.nl