De eerste Reactor van 2004 zal plaatsvinden op Zaterdag 13 maart
in een fantastische Reactor-waardige locatie.

We zijn trots dat we op 13 maart Grovskopa uit Zweden mogen verwelkomen voor zijn debuut in Nederland. Naast hem in de line-up staan twee Oost-Europeanen, die een paar maanden geleden al een succesvol debuut hadden tijdens Traffic Amsterdam: Rumenige feat. Loktibrada oftewel Dalo & Toky. Ze kijken ernaar uit om het Nederlandse publiek weer te trakteren op een stevige off-beat set. Vanuit Japan vliegt Takaaki Itoh over. Niet voor een gewone DJ-set, maar voor een live-PA-set. Volgens ons en velen zijn sterkste kant! Verder is Reactor meer dan trots om te kunnen melden dat de Amerikaan Dylan Drazen zijn opwachting zal maken en wel in 2 zalen. Dylan heeft ons namelijk laten weten een set te willen draaien op de Techno Stage en daarnaast zal hij ook zijn kunsten gaan vertonen in de House-zaal, waar hij de afsluiting verzorgt. Een primeur! Volgens de bekende Reactor traditie wordt er in de technozaal zeer pittig geƫindigd. Daarvoor hebben we DJ Amok uitgenodigd. Een naam die geen introductie meer nodig heeft.

Voor de Nederlandse inbreng hebben we Vin-iLL van Reactor Bookings gevraagd om weer voor ons te draaien na zijn weergaloze set in de Reactor-tent op Decibel Outdoor 2003. Iedereen die daar geweest is weet wat wij bedoelen en iedereen die er niet geweest is krijgt een nieuwe kans Vin-iLL te horen. De andere Nederlandse DJ is Floornoiz, de enige dame in deze line-up. Zij zal de avond in stijl openen en maakt hiermee haar podium-debuut voor Reactor.

In de Housezaal zullen, naast Dylan Drazen, de twee Reactor-residents Dave Harder en Clarence Brandon zorgen voor een aangename afwisseling. Als speciale gast hebben zij Armand van Rhythm Import Rotterdam uitgenodigd.

We gaan met z'n allen een geweldige avond tegemoet met een krachtige, vernieuwende sound gebracht door artiesten die de lat ongeƫvenaard hoog durven te leggen. Reactor zal zorgen voor een vol, hard en zuiver geluid.

Live on stage:
Takaaki Itoh (Wols, PVC, Sheep, Tsunami) JP

Techno room
Floornoiz (Awakenings, Reactor) NL
Grovskopa (Emergence Records, Surface, Maracas) SE
Dylan Drazen (Remains, Tonewrecker Recordings) USA
DJ Amok (Kne'Deep, Highball Music, Artillery) USA
Vin-iLL (Adverse Recordings, Highball Music, Reactor) NL
Rumenige feat. Loktibrada (PVC, Olga+Jozef, Antidandruff) SK

House / Techhouse room
Dylan Drazen (House Set) USA
Clarence Brandon (Reactor) NL
Dave Harder (Reactor) NL
Armand (Rhythm Import Rotterdam) NL

Location

Warehouse 294
Havens West
Rotterdam, Nederland

Lineup

http://www.reactor-events.com

Comments

 • doe mij maar techno

  16 February 2004

  Nou maar hopen dat ik een kaartje win met de prijsvraag &)?:(?. Anders moet ik op stel en sprong een week van te voren nog een kaartje zien te bemachtigen voor dit feest. maar gaan zal ik….:B

 • Goedie

  Goedie

  16 February 2004

  9 maart zijn pas de prijswinnaars bekend dus het is inderdaad nog even afwachten. Een andere optie is natuurlijk om het safe te spelen. Wel een kaartje kopen en als je wint je kaartje weer door te verkopen aan een andere liefhebber.

 • doe mij maar techno

  9 March 2004

  Helaas ga ik er toch niet naar toe vanwege bepaalde verplichtingen, dus ik ga alleen vrijdagavond ervoor nog wel wat doen, denk dat ik maar eens een stel bezige vrouwen op Technopolis in Haarlem ga bekijken :B&)

 • Heinos

  Heinos

  9 March 2004

  Je kan ook nog naar TechnoRumba vrijdag!

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  10 March 2004

  ZIN ZIN ZIN ZIN ! ! ! !

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  11 March 2004

  te vinden op de site van Reactor- Events!

  De crew van www.groovetrackers.com heeft laten weten donderdagavond foto's te komen maken van de locatie en de opbouw. Deze foto's zullen nog dezelfde avond geplaatst worden op hun website.

Comments are closed