Na een rustige zaterdag gingen we zondag redelijk uitgeslapen naar Pollerwiesen. Een feest in het Jugendpark aan de Rijn in Keulen. De locatie was mooi en het weer nog mooier! Magda stond te draaien toen we aankwamen en draaide tot 16u door! Ze mixte haar mooie platen naadloos aan elkaar en er werd (zittend, staand, dansend, beach ballend of liggend) genoten.
Om 16u werden Richie en Ricardo aangekondigd. Ricardo zette een rustig plaatje op met een lange intro, er werd nog even omgeroepen dat iemand zijn hond 'Triebe' kwijt was en of iemand die gevonden had en daarna volgde een verrassend goede back 2 back set van Richie en Ricardo!
Pollerwiesen war super geil!!

Aankomst in JugendparkMagdaMagdaSpeakers, vader, zoon... :-)PollerwiesenLive opnames voor???GijsMagdaMagdaMagdaHi ha HarrieLucas in actieMarieke en HaroldRichie HawtinMagda en RichieRichie's pedaalPollerwiesenPollerwiesenCycloop power R. HawtinRicardo VillalobosPollerwiesenRichieRichie en RicardoEraldaMartijnPollerwiesenHij nam het woord 'danspas' ietwat letterlijk ;-)GijsMartijn en PeterJerry en HaroldPollerwiesenKittyAureliaPollerwiesenPollerwiesenPollerwiesenBeeeKittyChrisEraldaPollerwiesenLucasMaral SalmassiPollerwiesenPollerwiesenPollerwiesenRichie Hawtin50% van de lichten en boxen ;-)PollerwiesenRichie en RicardoRicardo VillalobosRichie HawtinRichie & RicardoPollerwiesenNicky en onze FransmanPollerwiesenPollerwiesen sunsetPollerwiesenHelden!Groepsfoto