Het was een erg leuke avond op een te mooie locatie! Na het parkeren van de auto en een wandeling door de duinen van ruim een kwartier, kwamen we op de locatie. Het thema was "sprookjes" werd mij verteld, en dat was ook duidelijk aan de decoratie te zien! Grote zuurstokken en bloemen in combinatie met glowsticks, een draak in de bomen, roodkapje aan de rand van het "bos" en een "spiegel aan de wand"! Het zag er erg mooi uit! Behalve de decoratie was ook de omgeving erg mooi en ik verheugde me zelfs al een beetje op de eerste zonnestralen die ons tijdens ze set van estroe of shinedoe zouden bereiken!
Zouden bereiken helaas, want toen het feest net lekker op gang en Steve Rachmad aan het draaien was ging de muziek uit… Politie!!
We dachten eerst nog zonder muziek verder te kunnen in de duinen, maar iedereen moest vertrekken, anders zou de boete worden verdubbeld.
Gelukkig konden we nog bij Kitty terecht en de zonsopkomst daar was ook erg mooi. :-)
De avond liep dus anders dan gepland, maar gezellig was het wel. Het was dan ook vooral erg balen voor de organisatie die ik bij deze nogmaals enorm wil bedankt voor alle moeite (en de uitnodiging :-)) en succes wil wensen met de afhandeling van alles!

De regelsDuinwandelingMet een koelbox vol bierVolle maan boven de bomenGijs, Patriek, Bauke, Bob, Dirk, Michael en Lars"Lange sluitertijd"-art :-)DirkLars en MichaelZuurstokBloemenSpiegeltje, spiegeltje...DJ DimitriDuinfeestDuinfeestZeg roodkapje waar ga je hene...Gezellig met die fakkels!Pas op! een draak!DJ Geiz @ Kitty's after :D