Door wat problemen met internet staan de foto's van SMS nu pas online. Het is alweer een week geleden, maar de herinnering is nog vers. Ik heb een geweldig weekend gehad en voor het verslag laat ik graag Bauke aan het woord:

De eerste set van ons bij Codec & Flexor was gelijk 1 van de hoogtepunten van het festival. Energierijke liveset waarbij het dak er rond half 11 al helemaal af ging. Werkelijk een super liveset.
Vervolgens Alter Ego nog meegepakt maar die kon na C&F niet erg overtuigen.
Laux live had ik meer van verwacht, de beste man kan het beter bij dingen houden waar hij in uitblinkt, dj-sets.
The Orb was lekker downtempo, misschien ietwat fout geprogrammeerd. Zou ideaal op de ochtend zijn, maar verder prima muziek.
Bij Dinky zat de sfeer er goed in, het stond vol met bekenden en ik waande me even op Voltt. Fijne minimale plaatjes bracht zij ten gehore. Magda struinde ook gezellig door het publiek heen.
Bij de Chemical Brothers kwam de nostalgie naar boven maar ik vond het verreweg te druk om er optimaal van te kunnen genieten.
We hebben onze weg dan ook vervolgd richting Koze. Hij was weer eens goed bezig, heerlijke sfeer kan deze man creëren.
Tussendoor nog voor grap wezen kijken bij Liebing, de sfeer was uitzinnig daar. Qua muziek is het allang niet meer mijn ding.
Het laatste stuk van Ewan Pearson was ook zeker de moeite waard.
De Wighnomy Brothers vond ik minder goed uit de verf komen dan op Awake maar niettemin was het lekker. Ben niet al te vaak daar geweest omdat ik meer zin had in nieuwe dingen.
Ook nog even Luciano meegepakt maar daarvoor geldt hetzelfde verhaal als voor de WB. Hij heeft een erg sterke liveset maar na een paar keer toch meer van hetzelfde.
Cox ook nog een kans gegeven ergens midden in zijn set. Ik snap de platenkeus van de beste man totaal niet, met zulke skills zou het veel beter uit de verf komen als hij donkere, duistere techno zou draaien ipv deze gare mainstream.
Vervolgens was het tijd voor Richie & Ricardo. Richie moest vaak corrigeren en menig maal gaf Ricardo een plaat aan Richie met een gebaar van doe jij het maar. Richie ruleerde hard, wat een held! Opkomend zonnetje, juichend publiek, gezellige mensen, Richie..
Na deze masterlijke set was het de beurt aan White Horse, het klonk best ok maar er was geen beginnen aan na de voorgaande set.
Hierna de weg richting strand vervolgd en daar lekker gechilled tot de avond weer inviel. Na een hapje en een drankje nog bij de tent gehangen om te openen bij 2Raumwohnung. De actie om zoveel mogelijk dames op het podium te laten tijdens Sexy Girl was erg leuk.
Na deze set onverhoopt bij Raumschmiere uitgekomen, ik zie hem toch liever draaien. De act is leuk maar de muziek minder.
International Pony keek ik erg naar uit, maar het viel enigszins tegen.
De zaal was toen ook al half leeg omdat dj Changeover (beste dj van het festival) wat lang duurde. De act was wel erg leuk!
Matthew Herbert was sterker dan op de WARP avond in de Paradiso. Erg fijne set met strakke mixes en donkere, langzame platen.
Laatste stuk van Väth meegepakt maar hij was weer eens meer bezig met zijn vriendjes dan met zijn set.
Ellen Allien was weer een genot om naar te kijken, mixtechnisch stel je daar toch andere eisen aan op 1 of andere manier. Leuke plaatjes maken haar set compleet.
Tenslotte toch wel 1 van de beste livesets van het festival gehoord: Rother.
Jammer dat de benen alleen niet meer wilden.
Hierna wat korte slaap gepakt in de tent en gechilled. Neumann laten schieten maar geen spijt van aangezien er ook kwaliteit werd geleverd bij de tent.

SMS was über, iedereen bedankt ik heb van u genoten!
Kwab, jij ook bedankt! :-)

De aankomst bij SMSVol verwachting de eerste impressies aanschouwenThree dj's in a tent ;-)ZonsondergangDe campingPizza, bier en Döner eet smakelijk!Lol in de partytentDe eerste act: Codec & FlexorMain circusMain circusCodec & FlexorSponsord by...Slipper kwijt?Codec & FlexorCodec & FlexorCodec & FlexorMarcHeiko LauxHeiko LauxMainstageT_nus, Mark en Influence11 tegen 11 tafelvoetbalSMSKanoënSMSShimon feat. The Ragga TwinsDinkyDinkyGroove @ SMSMagda + groupies :-)Chemical BrothersChemical BrothersChemical BrothersChemical BrothersChemical BrothersSMSChemical BrothersChemical BrothersChemical BrothersChemical BrothersMainstageMainstageWighnomy BrothersMonkey MaffiaRobag WruhmePootje gevenDansje makenEwan PearsonLucianoCarl CoxCarl CoxHet ochtendglorenHet ochtendglorenRichie Hawtin & Ricardo VillalobosRichie HawtinZon komt opSonne, Berg und LeuteDorus en JaapJaap en MartijnHarold en MariekeSMSPolizeiMainstageMainstagePaul en NicoleMainstagePrachtig weer weer(after)partytent :-)Prachtig weer weer weerGoeie morgen JaapMainstage2Raumwohnung: Sexy Girl2Raumwohnung: Sexy Girl2RaumwohnungT.Raumschmiere + bandT.Raumschmiere + bandT.Raumschmiere + bandT.Raumschmiere + bandInternational PonyInternational PonyKoze met International PonyVerbaasde blikken :-)Chris @ SMS :DNatascha en NicolePaul en NataschaMatthew HerbertMatthew HerbertEllen AllienEllen AllienMainstageMainstageEllen AllienAnthony RotherAnthony RotherAnthony Rother