DE HEINEKEN MUSIC HALL
Live will never be the same. Dat is met recht van toepassing op de Heineken Music Hall in de uitgaansdriehoek Amsterdam Zuid-Oost. Grote namen uit binnen- en buitenland betraden reeds het podium van deze unieke locatie. Vanaf de opening in maart 2001 wordt de Heineken Music Hall geroemd om zijn perfecte akoestiek, bereikbaarheid en logistiek. De Hall is het eerste entertainment theater voor versterkte muziek van Nederland. Een concertbezoek is dan ook een ultiem avondje uit.

AKOESTIEK
De grote zaal van de Heineken Music Hall, de zogenaamde Black Box, is speciaal ontworpen voor concerten. Kosten noch moeite zijn gespaard om versterkte muziek te laten klinken zoals het hoort. De afwerking is erop gericht, dat het electronisch voortgebracht geluid door de wanden wordt geabsorbeerd. Kenners spreken niet voor niets van "de beste akoestiek van Europa".

PUBLIEKSVRIENDELIJK
De entree en de foyer van de Heineken Music Hall zijn royaal van opzet, waardoor het mogelijk is om ruim van te voren de hal te betreden. Bezoekers kunnen zo relaxed genieten van een hapje en een drankje in plaats van in weer en wind buiten te moeten wachten. Op alle verdiepingen treft men horeca, alsmede toilet- en garderobe-faciliteiten aan. Hier kan men gratis gebruik van maken! Alleen voor het in bewaring stellen van tassen wordt een bedrag van ¤ 2 gerekend.. Op het Planet Internet Stage kan men gratis gebruik maken van high speed internet met maar liefst 24 stations.
De grote zaal van de Heineken Music Hall, de Black Box, voldoet aan hoge eisen voor zit- en sta-concerten met uitstekende zichtlijnen. Bij de meeste concerten kunnen bezoekers een keuze maken uit een plaats op het vaste balkon of de tribune danwel een sta-plaats in de zaal. Tijdens het concert kan men voor een consumptie ondermeer terecht bij de twee royale barren, bekend van de Heineken TV commercial "Biertje".

SPECIALE MUNTEN
De Heineken Music Hall werkt met een gesloten geldcircuit in de vorm van eigen consumptie-munten. Deze zijn verkrijgbaar bij automaten op diverse plaatsen of bij de kassa's. Voor ieder groot concert of evenement wordt speciaal een nieuwe munt geslagen met de naam/logo van het desbetreffende optreden. Inmiddels zijn deze consumptie-munten een felbegeerd collectors item. Overgebleven munten kunnen na afloop weer bij de kassa worden ingewisseld of bij een volgend concert worden gebruikt.

AFTERPARTY
Na afloop van het concert kan men nagenieten in de Postbank Lounge op de eerste verdieping. In deze intieme ruimte zorgt een DJ voor een gezellige afterparty.

BEREIKBAARHEID
De Heineken Music Hall is zowel met openbaar als met eigen vervoer optimaal bereikbaar. Trein, metro, tram en bus stoppen praktisch voor de deur. Niet alleen ligt er direct onder de Hall een parkeergarage, maar op geringe loopafstand zijn duizenden parkeerplaatsen in de directe omgeving beschikbaar. Aan het loket van de Hall zijn uitrijkaarten beschikbaar.

Heineken Music Hall
ArenA Boulevard
Amsterdam, Nederland
http://www.heinekenmusichall.nl

Events