Q-dance organiseert “QrimeTime” op 31-12-04 in de Heineken Music Hall

Vorig jaar met Oud & Nieuw organiseerde Q-dance de laatste Qlubtempo uit een jarenlange reeks van succesvolle stevige evenementen. Voor Q-dance was QT het begin van de filosofie die de organisatie zover heeft gebracht: “Representing the harder styles”. De laatste Qlubtempo op Oud & Nieuw was een kraker. Volgens Q-dance een van de betere feesten die zij de afgelopen 3 jaar in de Amsterdamse party tempel heeft gegeven. De goede DJ’s, het bekende beukgeluid en vooral het thema gaf een heel speciale sfeer mee aan de jaarafsluiting van 2003.

Op Oud & Nieuw 2004 komt Q-dance met een volledig nieuw evenement in de HMH.
In de stijl en sfeer van vorig jaar, toen Q-dance voor het eerst een kleding thema meegaf aan het evenement, wordt de HMH tot het Gangster centrum van Amsterdam omgebouwd. Vorig jaar had zeker de helft van de bezoekers iets speciaals gedaan. Daarnaast waren ook alle DJ’s volledig in stijl. Check de foto’s van vorig jaar nog ff hier.

Op 31-12 moet geknald worden. Een nieuw concept betekent ook een nieuwe mix van stijlen en artiesten. Niet nieuw in de zin van alleen maar DJ’s waarvan je nog nooit gehoord hebt, maar bekend en vernieuwend door elkaar. Bovendien wordt speciaal voor QrimeTime een volledig nieuw decor en een strakke show ontwikkeld.
Naast de Black Box en de Postbank Lounge zal dit keer ook de Pepsi Stage worden ingericht als danszaal. Daarmee zijn er drie podia met in totaal 20 artiesten in de stijlen Hardstyle, Oldstyle, Early Rave en de opkomende (Belgische) sound Jumpstyle.

De voorverkoop voor QrimeTime begint zaterdag 16 oktober bij alle filialen van TicketBox en de Free Record Shop. Kaarten kosten ¤ 42,75 (ex. fee, inclusief Dance4Life) en een VIP kaart kost ¤ 52,75 (ex. fee, inclusief Dance4Life). Oud & Nieuw in de Heineken Music Hall is altijd weken van te voren uitverkocht. Voor deze editie zijn door het gebruik van de Pepsi Stage in totaal 7000 kaarten beschikbaar.

Area 1
The Prophet
Luna
Deepack
Trilok & Chiren
Pila
The Abyss
Alpha Twins
Activator (IT)

Area 2
Da Boy Tommy & Da Rick (BE)
Lars Tindy
Ruthless & Vorwerk
Thunder Deejay (BE)

Area 3
Re-Quez
Bass-D
Beasty Boy & Da Vinci
Sunny D
Outblast (exclusive 1996-2000 early rave set)

Location

Heineken Music Hall
ArenA Boulevard
Amsterdam, Nederland

Lineup

http://www.q-dance.nl