Wat is Hardbeat Café??

Even een introductie
Hardbeat Café is een ‘danscafé’ (capaciteit +/- 550 personen) die zich heeft toegewijd aan de hardere dansmuziek, namelijk Hardstyle, Hardhouse en Oldskool. We gaan voorlopig open op elke vrijdag en zaterdag van 22.00u tot 06.00u. Onze vaste Deejays zijn: Stanton en Genius. Ook zullen wij regelmatig werken met bekende gastdeejays (echt waar). Later in het jaar gaan wij ook open op donderdag. Uiteraard zal de muziekstijl hetzelfde zijn, maar op deze avond gaan we tevens een deejay-contest organiseren, zodat de vele opkomende en enthousiaste beginnende deejays een kans krijgen om hun kunsten te vertonen. Ook zullen we later in het jaar overdag en ’s avonds open gaan als café met natuurlijk de juiste muziek op de achtergrond (daarom heet het ook Hardbeat Café). Op deze dagen kan je lekker komen eten voor een hele normale prijs en/of even poolen en/of internetten. Een van de andere activiteiten die wij willen organiseren is van een avond een echte hardcore avond maken. Welke avond dat wordt maken we later bekend.

Waarom Hardbeat Café?
Wij zijn van mening dat de hardere dansmuziek gewoon een vaste plek moet krijgen in Rotterdam. Deze muziekstijl is ook ontstaan in Rotterdam. Verder willen wij dat er weer een gewone no-nonsense uitgaansgelegenheid komt in Rotterdam, waar je gezellig kan stappen en dansen voor gewone prijzen. Als het aan ons ligt wordt Hardbeat Café dan ook het thuishonk van deze muziek in Rotterdam, zowel in het weekend als doordeweeks.

Waar zit Hardbeat Café?
Wij zitten aan het Haringvliet nr. 72, te Rotterdam. Dit is vlak bij de Oude Haven, loopt parallel aan de Maasboulevard en is op slechts een paar minuutjes lopen vanaf o.a. Tropicana, Crazy Piano’s en Pacha.

Tot ziens in Hardbeat Café!

Hardbeat
Haringvliet 72
Rotterdam, Nederland
http://www.hardbeatcafe.com

Events