Martin Eyerer keert terug in Stalker op :Upstruct:

Upstruct is een terugkerend evenement op verschillende locaties in Haarlem en is een concept van Trancentral eigenaar Alexander Koning. Eerdere bracht hij artiesten als Thomas Schumacher en Stanny Franssen naar het Patronaat, en Justice, Kiki, Holger Nielson en Marc Romboy naar Stalker.

Martin Eyerer is geen onbekende voor stalker. Op 27 mei vorig jaar was Martin Eyerer al uitgenodigd om de knoppen te komen bedienen. Zijn komst was een succes en Alexander Koning zag de kans hem weer te strikken.

Martin Eyerer is reeds 18 jaar actief als deejay en heeft iedere uithoek van Europa bezocht. Naast het draaien in clubs heeft Eyerer ook een radioshow op Radio Sunshine Live, het grootste Duitse Dance Radiostation (vergelijkbaar met BBC radio uit Engeland). Zijn show, Session Deluxe, trekt wekelijks meer dan 300.000 luisteraars en heeft regelmatig grootheden te gast zoals Timo Maas en Miss Kittin’.

Ook is hij actief als producer en heeft hij een flinke lijst met producties op zijn naam. Hij maakte furore met zijn megahit Electric. Deze en andere producties zijn te vinden in de koffers van oa Laurent Garnier maar ook Carl Cox is een fan te noemen.

Zijn sound sluit nauw aan bij de formule van Upstruct. Eyerer begint echter pas waar de meeste dj`s in dit genre ophouden.

Ook Alexander Koning is, als bedenker en voorman van het concept, deze avond te bewonderen achter de draaitafels.

De opening van de avond is in handen van Mike Ravelli die in korte tijd de Haarlemse house-scene is binnengedrongen. Zo begon het met draaien op huisfeestjes en lightjockey activiteiten. Binnen 2 jaar heeft hij zichzelf in de schijnwerpers gezet in het Patronaat, de Lichtfabriek en GZG feesten, en heeft hij zelfs een residentie en eigen clubavond in Stalker (DeHeleNachtDoor)!

Boven draait L-Dopa, een dj met jarenlange ervaring en professionele platenkeuze die vaak in Paradiso draait.

Al dit moois en een keur aan leuke mensen valt te bewonderen voor 9 ¤. Vroege vogels die voor 01:00 uur binnen zijn krijgen korting en betalen slechts 5 ¤.

01 || Alexander Koning, Mike Ravelli & Martin Eyerer
02 || L-Dopa

Location

Club Stalker
Kromme Elleboogsteeg 20
Haarlem, Nederland

Lineup

http://www.clubstalker.nl